Koffiebekers.nl Plastic beker 180ml bedrukken
Koffiebekers.nl Plastic beker 180ml bedrukken

Plastic beker 180ml bedrukken

Wilt u uw automaatbekers van 180ml laten voorzien van een logo, tekst of andere bedrukkingen? Laat dan uw bekers door koffiebekers.nl bedrukken. Wij zijn expert op het gebied van bedrukkingen en zo ook van de automaatbekers van 180ml.

Productspecificaties

Deze bekers hebben een inhoud van 180ml met het formaat 45 x 70 x 91 mm. Wij bedrukken onze bekers altijd full color. U ontvangt daardoor echte kwaliteit in huis. Het is mogelijk om in 4 verschillende kleuren te bedrukken.

Bekijk ook onze andere bekers

Naast het bedrukken van de 180ml automaatbekers, bedrukken we ook allerlei andere soorten bekers. U kunt op de website rond kijken welke soort bekers u bij ons kunt laten bedrukken. Laat u uw plastic bekers van 180ml bij ons bedrukken dan profiteert u van heel veel voordelen. Allereerst staat onze kwaliteit voorop, maar u ontvangt de bekers ook snel in huis. Daarnaast hanteren we zeer scherpe prijzen.

Laat uw plastic bekers van 180ml direct bedrukken door op de onderstaande offerte formulier in te vullen. Wanneer u wenst verder te shoppen is dit daarna ook nog mogelijk. 

Vraag een offerte aan

€0,00
Ex BTW, incl. verzendkosten
  • Goedkoopste van heel nederland
  • Koffiebekers bedrukken vanaf 500 stuks
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Altijd gratis