• Goedkoopste van heel nederland

Bekers bedrukken

U kunt uw dranken in blanco bekers serveren, maar het schenken van dranken in bedrukte bekers ziet er toch professioneler uit. Wilt u daarom bekers bedrukken met een tekst of afbeelding naar keuze? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. 

Lees meer

Bekers bedrukken: de mogelijkheden

Bekers bedrukken doen wij al jaren. Door deze jarenlange ervaring kunnen wij veel verschillende soorten en maten bekers bedrukken. Denk hierbij aan frisdrankbekers, maar ook aan het bedrukken van koffiebekers, ijsbekers, popcornbekers, espressobekers en koffie to go bekers. Het maakt niet uit wat voor bekers u wilt bestellen, wij helpen u graag om deze bekers te laten bedrukken. Ook als u meerdere soorten bekers wilt voorzien van een opdruk naar keuze, bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast kunnen wij bekers bedrukken in verschillende formaten. Van kleine bekers van 150 milliliter tot grote bekers van 500 milliliter. U vindt het allemaal in ons assortiment.

Bekers bedrukken: altijd fullcolur

Bekers bedrukken doen wij altijd fullcolour. Dit betekent dat de bekers niet alleen voorzien worden van een tekst of afbeelding naar keuze, maar dat u ook de kleur van de beker zelf kan kiezen. Op deze manier kunt u bedrukte bekers aanschaffen die helemaal bij de huisstijl van uw bedrijf passen.

Meer weten? Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over onze manier van bekers bedrukken of heeft u vragen over onze tarieven? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag met het beantwoorden van al uw vragen. Heeft u hulp nodig met het plaatsen van een bestelling? Dan kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen, want ook met het plaatsen van een bestelling helpen wij u graag.

Besteld u vandaag voor 16:00 uw bekers? Dan ontvangt u uw producten morgen al! Al onze producten worden gratis verzonden. Ook daarom besteld u bij koffiebekers.nl.