Koffiebekers.nl Deksel voor Koffiebekers 8oz Altijd Koffie
Koffiebekers.nl Deksel voor Koffiebekers 8oz Altijd Koffie

Deksel voor Koffiebekers 8oz Altijd Koffie

Koffie die onderweg wordt opgedronken, kan het beste geserveerd worden met een goede deksel. Tijdens het lopen, het autorijden en het fietsen kan de koffie namelijk uit de beker morsen. Om dit te voorkomen kunt u een deksel bij de beker serveren. Die kunt u op deze pagina bestellen. 

Productspecificaties

Deze zwarte deksel wordt gebruikt voor de koffiebeker met een inhoud van 8oz, ofwel 237 milliliter. De deksels passen perfect op deze bekers en kunnen er niet zomaar vanaf vallen. Zit de deksel er goed op, dan kan er geen koffie uit de beker komen. De deksel heeft een matzwarte kleur.

Vragen? Neem contact met ons op

Heeft u vragen over dit product of een ander product in ons aanbod? Neem dan gerust contact met ons op, want wij beantwoorden uw vragen over de zwarte deksel voor "koffiebekers 8oz Altijd Koffie" of andere producten graag.

Waarom uw deksel bij ons bestellen?

Besteld u uw deksel bij ons in de webshop dan profiteert u van meerdere voordelen. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze gratis en snelle verzending! Daarnaast vindt u deze deksels nergens goedkoper. Bestel daarom snel hieronder.

Vanaf €39,50 / 1000 stuks
€0,04 per stuk
Ex BTW, incl. verzendkosten
  • Goedkoopste van heel nederland
  • Koffiebekers bedrukken vanaf 500 stuks
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Altijd gratis