Koffiebekers.nl Deksels voor Milshakebekers
Koffiebekers.nl Deksels voor Milshakebekers

Deksels voor Milshakebekers

Door een milkshake beker af te dekken met een deksel, voorkomt u een hoop geknoei. De deksels voor milkshake bekers zijn uitermate geschikt voor de "milkshake bekers zomer" in ons aanbod.

De deksels voor milkshake bekers hebben een diameter van 90 millimeter. Met deze diameter zijn de deksels perfect geschikt voor de milkshake bekers zomer in ons assortiment. De deksels zijn altijd voorzien van een kruisopening, zodat er eenvoudig een rietje door de deksel gestoken kan worden.

Deksels besteld? Vergeet de rietjes niet

Heeft u al deksels besteld voor uw milkshake bekers? Vergeet dan niet om de rietjes voor de bekers te bestellen. Door de rietjes te bestellen, kunt u uw milkshake bekers met deksel met handig buigrietje serveren. Dit is noodzakelijk om het drinken uit een milkshake beker met deksel mogelijk te maken.

Vragen? Wij helpen u graag

Heeft u vragen over de deksels en/of rietjes voor de milkshake bekers zomer? Neem dan gerust contact met ons op, zodat wij al uw vragen kunnen beantwoorden. U kunt ook contact met ons opnemen als u hulp nodig heeft met het plaatsen van een bestelling in onze online shop.

Vanaf €29,50 / 1000 stuks
€0,03 per stuk
Ex BTW, incl. verzendkosten
  • Goedkoopste van heel nederland
  • Koffiebekers bedrukken vanaf 500 stuks
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Altijd gratis verzending