Koffiebeker Words - 120ml - 4oz
Koffiebeker Words - 120ml - 4oz

Koffiebeker Words - 120ml - 4oz

€19,50/ 1000 stuksExcl. btw
€0,02 per stuk,
ex. BTW
€23,60/ 1000 stuksIncl. btw
€0,024 per stuk,
Incl. BTW

Specificaties:
Espressobekers Words - 120ml / 4oz
Bekerformaat:  62 x 46 x 62 mm.
Materiaal: 210 grams papier + 18PE
Per 1.000 stuks in een doos.

Lees meer
  • Op voorraad

Koop je espressobekers via koffiebekers.nl

Het drinken van een heerlijk sterke espresso is voor de liefhebber vaak een moment om van te genieten. Om deze reden is het erg belangrijk dat de kwaliteit van de espressobeker goed is. Zo dient de espresso niet te snel af te koelen en moet hij goed in de hand liggen. De isolatie en de stevigheid van de espressobekers zijn net zo goed essentiële aspecten, zodat je hem gemakkelijk vasthoudt en niet snel kapot gaat. Espressobekers hebben het kleine formaat dat zo geschikt is voor een espresso. Je kunt deze in verscheidene uitvoeringen op koffiebekers.nl kopen.

Espressobekers bestellen

Wanneer je een espressodrinker bent, is het aangenaam wanneer er bekers in het juiste formaat beschikbaar zijn. Espresso drinken uit te grote bekers doet toch af aan de ervaring van espresso drinken. De espressobeker van Word is bijvoorbeeld 62 x 46 x 62 groot met een inhoudscapaciteit van 120 milliliter oftewel 4oz. Het materiaal van deze espressobeker is 210 gram papier met 18 PE. Deze espressobekers worden per 1000 verpakt in de doos.

Espressobekers laten bedrukken

Op de website is er een optie beschikbaar om je espressobekers te laten bedrukken. Hiermee is het mogelijk om op een effectieve, goedkope en originele manier jouw bedrijf te promoten. Je kunt er dan ook voor kiezen om je bedrijfsnaam op bedrijfslogo op de espressobekers te drukken. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor de slogan van je organisatie of andere originele en pakkende tekst. Bij het maken van de opdruk kun je tot vier verschillende kleuren gebruiken. Uiteraard kun je de bekers ook één egale kleur geven. Bij vragen over het bedrukken van de espressobekers kun je per telefoon gemakkelijk contact opnemen.

Je bestelling doorvoeren

Een bestelling voer je door, door de betaling te voldoen. Dit kan eenvoudig door middel van een bankoverschrijving, iDeal of Bancontact. 

Daarnaast rekenen we slechts € 4,95 verzendkosten per order. 
Of u nu 1 doos of 10 dozen besteld, deze prijs blijft gelijk.