Koffiebeker Wit - 120ml - 4oz
Koffiebeker Wit - 120ml - 4oz

Koffiebeker Wit - 120ml - 4oz

€19,50/ 1000 stuksExcl. btw
€0,02 per stuk,
ex. BTW
€23,60/ 1000 stuksIncl. btw
€0,024 per stuk,
Incl. BTW

Specificaties:

Espressobekers Wit - 120ml / 4oz
Bekerformaat:  62 x 46 x 62 mm.
Materiaal: 210 grams papier + 18PE
Per 1.000 stuks in een doos.

Lees meer
Grote aantallen? Bekijk hier onze staffelkorting
Koop 3 dozen van 1000 stuks voor €18,95 excl. BTW per doos (€22,93 incl. BTW)
  • Niet op voorraad

Eenvoudig espresso bekers bestellen

Het drinken van een lekkere sterke espresso is wordt nog beter wanneer je deze drinkt uit hoog kwalitatieve espresso bekers. Deze bekers gaan lang mee en houden je espresso lang warm. Daarnaast zijn deze espresso bekers erg goed geïsoleerd, wat betekent dat je deze beker aangenaam vast kunt blijven houden terwijl de espresso heet is. Je kunt espresso bekers eenvoudig op koffiebekers.nl bestellen, in de hoeveelheid die je wenst.


Espresso bekers gebruiken

Normaal gesproken zijn espresso bekers voor eenmalig gebruik. Desondanks zijn deze bekers van hoogwaardige kwaliteit. Doordat deze hoge kwaliteit wordt geboden, kun je nog meer genieten van het drinken van een heerlijke espresso. De witte espressobekers bijvoorbeeld hebben een inhoud van 120 ml of 4 oz, het perfecte formaat voor een espresso. De afmetingen van deze bekertjes zijn dan ook 62 x 46 x 62 millimeter en zijn van 210 gram papier en 18 PE gemaakt. Daarnaast worden ze per duizend in dozen verpakt.


Espresso bekers laten bedrukken

Koffiebekers.nl biedt de mogelijkheid om je espresso bekers van een leuke of doelgerichte opdruk te voorzien. Op deze manier kun je bijvoorbeeld reclame maken voor je bedrijf door middel van het bedrukken van je bedrijfslogo, een slogan of een tekst. Dit kan een zeer efficiënte manier zijn om jouw specifieke doelgroep te bereiken. Bij het bedrukken word je de mogelijkheid geboden om maximaal vier verschillende kleuren te kiezen. Uiteraard kun je ook voor effen espresso bekers gaan. Wanneer je graag meer inzicht en informatie wilt verschaffen over het laten bedrukken van espresso bekers, kun je altijd contact opnemen.

Je bestelling betalen en leveren

Via de website kun je zeer eenvoudig en op een veilige manier betalen met een bankoverschrijving, iDeal of Bancontact. Overigens wordt er ook de mogelijkheid geboden om een levering op rekening te laten doen, wanneer er vanuit een bedrijf of stichting wordt besteld. Deze optie wordt alleen in overleg aangeboden en er dient hiervoor telefonisch contact opgenomen te worden. Alle bestellingen die voor 20.00 uur worden gedaan, worden de volgende dag al bij het opgegeven adres geleverd.