Koffiebekers.nl Gekleurde Rietjes
Koffiebekers.nl Gekleurde Rietjes

Gekleurde Rietjes

Deze gekleurde rietjes zijn uitermate geschikt voor grotere milkshakebekers. U kunt de rietjes gebruiken bij het serveren van milkshakes, maar ook bij het serveren van slushpuppy’s of andere dranken in een grotere milkshakebeker.

Specificaties

De gekleurde rietjes zijn 23 centimeter lang en 7 millimeter breed. Met deze afmetingen passen de rietjes precies in een grotere milkshakebeker en zijn de rietjes uitermate geschikt voor het drinken van dikkere dranken. Denk hierbij aan milkshakes, maar ook aan slushpuppy’s. Dikkere dranken gaan niet door standaard rietjes heen, maar wel door deze rietjes van 7 millimeter breed.

De inhoud van de verpakking

Een bestelling gekleurde buigrietjes bedraagt 20 doosjes met 500 rietjes. Dit betekent dat u in totaal 10.000 rietjes ontvangt als u dit product bestelt. Wilt u meer dan 10.000 rietjes ontvangen, dan bestelt u meerdere verpakkingen van dit product.

Meer weten? Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over de gekleurde rietjes voor milkshakebekers? Neem dan gerust contact met ons op, zodat wij al uw vragen kunnen beantwoorden. Heeft u hulp nodig bij het plaatsen van een bestelling? Dan kunt u ook contact met ons opnemen, want wij helpen u graag uw gekleurde buigrietjes voor milkshakebekers te bestellen.

Vanaf €39,50 / 10000 stuks
€0,004 per stuk
Ex BTW, incl. verzendkosten
  • Goedkoopste van heel nederland
  • Koffiebekers bedrukken vanaf 500 stuks
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Altijd gratis verzending