Koffiebekers.nl IJsbeker Eat me 112ml / 4oz Rood
Koffiebekers.nl IJsbeker Eat me 112ml / 4oz Rood

IJsbeker Eat me 112ml / 4oz Rood

Een ijsbeker wordt gebruikt voor het serveren van verschillende soorten ijs. Klanten die hun favoriete ijs niet uit een hoorntje willen eten, kunt u een ijsbeker geven. De IJsbeker Eat Me 112/ml/4oz rood is geschikt voor het verkopen van verschillende soorten ijs.

Productspecificaties

De ijsbeker heeft een inhoud van 112 milliliter, ook wel aangeduid met 4oz. De beker kan gebruikt worden voor het serveren van verschillende soorten ijs, aan klanten die hun favoriete ijs liever niet uit een hoorntje eten. De beker heeft een opvallende en feestelijke rode kleur en is voorzien van de opdruk ‘Eat Me’.

Verschillende soorten ijsbekers

Wij verkopen niet alleen de IJsbeker Eat Me 112ml/4oz rood, maar bieden ook ijsbekers in grotere formaten en in andere kleuren aan. Zo kunt u ook bij ons terecht voor een roze ijsbeker met de inhoud 170ml/6oz, een groene ijsbeker met de inhoud 200ml/8oz of een blauwe ijsbeker met de inhoud 250ml/12oz.

Vragen? Neem contact met ons op

Heeft u vragen over dit product of over een ander product in ons online aanbod? Neem dan gerust contact met ons op, zodat wij al uw vragen kunnen beantwoorden. Ook als u hulp nodig heeft met het plaatsen van een bestelling, kunt u contact met ons opnemen.

Vanaf €69,50 / 1000 stuks
€0,07 per stuk
Ex BTW, incl. verzendkosten
  • Goedkoopste van heel nederland
  • Koffiebekers bedrukken vanaf 500 stuks
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Altijd gratis verzending