IJsbeker Eat me 170 / 6oz Groen
IJsbeker Eat me 170 / 6oz Groen

IJsbeker Eat me 170 / 6oz Groen

€72,50/ 1000 stuks
€0,073 per stuk,
ex. BTW

Verkoopt u ijs dat uw klanten mee kunnen nemen? Dan heeft u hoogwaardige bekers nodig om dit ijs in te serveren. De ijsbeker Eat Me 200ml/8oz groen is geschikt voor het serveren van verschillende soorten ijs.

Lees meer
  • Op voorraad

Productspecificaties

De ijsbeker heeft een inhoud van 200 milliliter, ook wel aangeduid met 8oz. U kunt deze ijsbeker gebruiken voor het serveren van verschillende soorten ijs, dat uw klanten vervolgens gemakkelijk mee kunnen nemen. De ijsbeker heeft de opdruk ‘Eat Me’ en is uitgevoerd in een zomerse kleur groen.

Verschillende soorten ijsbekers

De meeste bedrijven verkopen hun ijs in verschillende soorten ijsbekers, zodat er meerdere hoeveelheden ijs aangeboden kunnen worden. Daarom verkopen wij niet slechts één soort ijsbeker, maar bieden we diverse ijsbekers aan voor uw bedrijf. Denk hierbij aan de ijsbeker met een inhoud van 200ml/8oz in het groen, maar ook aan een rode ijsbeker van 112ml/4oz, een roze ijsbeker van 170ml/6oz en een blauwe ijsbeker met 250ml/12oz inhoud.

Meer weten? Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over onze ijsbekers? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag door al uw vragen over onze producten te beantwoorden. Ook kunnen wij u helpen met het plaatsen van een bestelling in onze online shop.