Koffiebekers.nl IJsbeker Eat me 170 / 6oz Roze
Koffiebekers.nl IJsbeker Eat me 170 / 6oz Roze

IJsbeker Eat me 170 / 6oz Roze

Een ijsbeker wordt gebruikt om verschillende soorten ijs te serveren, zodat uw klanten dit ijs onderweg mee kunnen nemen. De ijsbeker Eat Me 170ml/6oz roze is een feestelijke ijsbeker die u kunt gebruiken om verschillende ijssoorten te verkopen aan uw klanten.

Productspecificaties

De ijsbeker heeft een inhoud van 170 milliliter, ook wel aangeduid met 6oz. De beker is uitgevoerd in de opvallende en zomerse kleur roze en heeft de opdruk ‘Eat Me’. U kunt deze ijsbeker gebruiken om verschillende soorten ijs te serveren, bijvoorbeeld aan klanten die hun favoriete ijs liever niet uit een hoorntje eten.

Verschillende soorten ijsbekers

Wij bieden niet alleen de ijsbeker Eat Me 170ml/6oz roze aan, maar verkopen ook kleinere en grotere ijsbekers in andere kleuren. Zo vindt u in ons aanbod ook een rode ijsbeker met een inhoud van 112 milliliter (4oz), een groene ijsbeker met een inhoud van 200 milliliter (8oz) en een blauwe ijsbeker met een inhoud van 250 milliliter (12oz).

Vragen? Wij helpen u graag

Heeft u vragen over onze ijsbekers of heeft u hulp nodig met het plaatsen van een bestelling? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen u helpen door al uw vragen te beantwoorden, maar ook door u te ondersteunen met het plaatsen van een bestelling in onze online shop.

Vanaf €72,50 / 1000 stuks
€0,073 per stuk
Ex BTW, incl. verzendkosten
  • Goedkoopste van heel nederland
  • Koffiebekers bedrukken vanaf 500 stuks
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Altijd gratis verzending