IJsbeker Eat me 250 / 12oz Blauw
IJsbeker Eat me 250 / 12oz Blauw

IJsbeker Eat me 250 / 12oz Blauw

€74,95/ 1000 stuksExcl. btw
€0,075 per stuk,
ex. BTW
€90,69/ 1000 stuksIncl. btw
€0,091 per stuk,
Incl. BTW

Klanten die hun ijs mee willen nemen, kunt u een ijsbekers serveren. Een kartonnen ijsbeker is de milieuvriendelijke oplossing om ijs ‘on the go’ te serveren in de warme zomermaanden. De ijsbeker Eat Me 250ml/12oz blauw is onze grootste ijsbeker, die u kunt gebruiken voor het verkopen van verschillende soorten ijs voor onderweg.

Lees meer
  • Niet op voorraad

Productspecificaties

De ijsbeker heeft een inhoud van 250 milliliter, ook wel aangeduid met 12oz. Dit maakt de ijsbeker geschikt voor het serveren van verschillende soorten ijs. De ijsbeker heeft een zomerse en frisse blauwe kleur en is uitgevoerd met de opdruk ‘Eat Me’. Door de toegankelijke uitstraling van de ijsbeker, kan de beker door verschillende soorten bedrijven gebruikt worden om ijs te serveren.

Verschillende soorten ijsbekers

De meeste ondernemers willen meerdere soorten ijsbekers aanschaffen voor hun bedrijf. Daarom verkopen wij niet alleen de ijsbeker Eat Me 250ml/10oz blauw, maar verkopen wij ook kleinere ijsbekers in andere kleuren. Dit zijn de rode ijsbeker met de inhoud 112ml/4oz, de roze ijsbeker met de inhoud 170ml/6oz en de groene ijsbeker met de inhoud 200ml/8oz.

Meer weten? Neem contact op

Wilt u meer weten over onze ijsbekers of heeft u een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag door al uw vragen te beantwoorden. Eventueel kunnen wij u ook ondersteunen met het plaatsen van een bestelling in onze online shop.