Koffiebeker Words - 300ml - 10oz
Koffiebeker Words - 300ml - 10oz

Koffiebeker Words - 300ml - 10oz

€99,99/ 1000 stuksExcl. btw
€0,1 per stuk,
ex. BTW
€120,99/ 1000 stuksIncl. btw
€0,121 per stuk,
Incl. BTW

Specificaties:
Koffiebeker Words - 300ml / 10oz
Bekerformaat: 90 x 60 x 95 mm.
Materiaal: 300 grams papier + 18PE
Per 1.000 stuks in een doos.

Ook deksels nodig?
Vergeet deze niet mee te bestellen!

 

Lees meer
  • Niet op voorraad
  • Levertijd 2 tot 3 werkdagen.

Coffee to go Beker

Een Coffee to go Beker is ontzettend handig in veel situaties. Op de werkvloer wil je bijvoorbeeld niet te veel bezig zijn met schoonmaken en afwassen. Deze kartonnen Coffee to go Beker is daarom perfect. Je hoeft niet elke keer af te wassen en werknemers hoeven ook niet op zoek naar een schone beker. In plaats daarvan pak je gewoon elke keer een nieuwe, schone Coffee to go Beker. Dit is uiteraard ook ideaal als je veel bezoekers op je werk ontvangt. Ook zij profiteren enorm van een Coffee to go Beker. Je bedrijf komt professioneler over en mensen komen graag nog een keer terug.

Coffee to go Beker voor de laagste prijs

De kosten van een Coffee to go Beker hoeven helemaal niet hoog te zijn. Sterker nog, je zult veel geld kunnen besparen op de kosten van schoonmaakmiddelen en dergelijke. Deze Coffee to go Beker komen uit een verpakking met 1000 stuks. Hierdoor kunnen we ze voor de laagst mogelijke prijs aanbieden. Om het nog mooier te maken zit er bij elke kartonnen beker een deksel. Deze komen in de kleuren wit en zwart.

Coffee to go Beker en de smaak van koffie

Koffie is het lekkerst wanneer de smaak helemaal zuiver is. Een kartonnen beker is daarvoor ideaal. Je zult optimaal kunnen genieten van verse koffie wanneer je voor de Coffee to go Beker kiest. Plastic kan een smaak afgeven, en ook afgewassen bekers beïnvloeden de smaak van jouw kopje koffie. Met deze kartonnen Coffee to go Beker is dat een probleem van de verleden tijd.

Een stap in de goede richting voor het milieu

We proberen allemaal een steentje bij te dragen om het klimaat te beschermen. Met deze kartonnen koffiebekers kun je laten zien dat je actief bezig bent met het leveren van een positieve bijdrage. Omdat ze van karton zijn, zijn ze niet schadelijk voor het milieu. Je kiest dus voor kartonnen koffiebekers voor de smaak, de kosten en het milieu.