• Goedkoopste van heel nederland

U kunt een milkshake in een standaard kartonnen beker serveren, maar u kunt er ook voor kiezen om de koude drank in een speciale milkshake beker te schenken. Een milkshake beker drinkt niet alleen prettiger, maar kan bovendien voorzien worden van een opdruk naar keuze. Denk hierbij aan een tekst, maar ook aan een logo of een alternatieve afbeelding dat bij uw bedrijf past. Hieronder vindt u ons standaard assortiment aan milkshake bekers

Koffiebekers.nl
Milkshakebeker - 400 ml - Refresh yourself
vanaf €47,50 / 1000 stuks
€0,048 per stuk
Koffiebekers.nl
Milkshake beker Zomer 300ml
vanaf €49,50 / 1000 stuks
€0,05 per stuk
Koffiebekers.nl
Milkshake beker Zomer 400ml
vanaf €69,50 / 1000 stuks
€0,07 per stuk
Koffiebekers.nl
Milkshake beker Zomer 500ml
vanaf €72,50 / 1000 stuks
€0,073 per stuk
Koffiebekers.nl
Deksels voor Milshakebekers
vanaf €29,50 / 1000 stuks
€0,03 per stuk

Vocht- en koubestendige milkshake bekers

Milkshake bekers zijn niet alleen vochtbestendig, maar kunnen bovendien goed tegen kou. Hierdoor is het drinken van een koude drank veel prettiger uit deze speciale beker, zodat u nog beter kunt genieten van uw koele milkshake. Daar komt nog bij dat de bekers van hoogstaande kwaliteit karton gemaakt zijn. De bekers gaan dus niet snel kapot. Het is zelfs mogelijk om de bekers meerdere keren te gebruiken, mocht dit nodig zijn.

Milkshake bekers in verschillende formaten

Onze milkshake bekers worden aangeboden in verschillende formaten. Zo kunt u de beker van 300 milliliter bestellen voor een kleine milkshake, terwijl het middel formaat van de milkshake geserveerd wordt in de 400 milliliter beker en een grote milkshake geserveerd kan worden in een 500 milliliter beker. Door alle drie de bekers te bestellen, kunt u verschillende formaten van de milkshake serveren aan uw klanten.

Eigen bekers laten bedrukken? Plaats een bestelling

Wilt u uw milkshakes serveren in milkshake bekers met opdruk naar keuze? Kies dan welke formaten milkshake bekers u wil aanschaffen en laat deze bekers bedrukken met een tekst, logo of afbeelding naar keuze. Wij helpen u graag de ideale beker samen te stellen. Meer weten over onze dienstverlening bij het bedrukken van bekers? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag door al uw vragen over onze bekers te beantwoorden, maar ook door u te helpen met het plaatsen van een bestelling.