Koffiebeker Words - 360ml - 12oz
Koffiebeker Words - 360ml - 12oz

Koffiebeker Words - 360ml - 12oz

€99,99/ 1000 stuksExcl. btw
€0,1 per stuk,
ex. BTW
€120,99/ 1000 stuksIncl. btw
€0,121 per stuk,
Incl. BTW

Specificaties:
Koffiebeker Words - 360ml / 12oz
Bekerformaat: 89 x 60 x 111 mm.
Materiaal: 280 grams papier + 18PE
Per 1.000 stuks in een doos.

Lees meer
  • Niet op voorraad

Kartonnen Koffiebekers

Met Kartonnen Koffiebekers geniet je meer van je dagelijkse kopje koffie. Want karton is het perfecte materiaal. Het geeft geen smaak af waardoor jouw koffie precies zo smaakt zoals het smaken moet. Kartonnen Koffiebekers hebben verder als voordeel dat je ze niet schoon hoeft te maken. Voor iedere werknemer en bezoeker is er altijd een schone beker beschikbaar. Daar komt natuurlijk nog bij dat Kartonnen Koffiebekers veel beter voor het milieu zijn dan plastic varianten.

Kartonnen Koffiebekers met een handige deksel

Deze Kartonnen Koffiebekers worden met een deksel geleverd. Hierdoor kun je ze eenvoudig met je meenemen, bijvoorbeeld in de trein of in de auto. Daarbovenop is een deksel perfect om ervoor te zorgen dat de koffie langer warm blijft. De bekers kunnen met witte en zwarte deksels geleverd worden.

De beste prijs voor Kartonnen Koffiebekers

Een Kartonnen Koffiebeker hoeft helemaal niet zo duur te zijn. Wij hebben er alles aan gedaan om de prijs zo laag mogelijk te houden. Ze worden daarom per 1000 stuks verkocht. Hierdoor zijn wij in staat om de prijs laag te houden zodat onze klanten het meeste kunnen profiteren. Voor deze prijs vind je nergens anders zulke mooie koffiebekers.

Kom nog professioneler over met kartonnen bekers

Op de werkvloer wordt erg veel koffie gedronken. In Nederland blijken we echte liefhebbers van deze warme drank te zijn. De meeste werkenden drinken meerdere kopjes koffie per dag. Voor hen is het wel zo handig als er altijd een schone beker beschikbaar is. Dat komt de productiviteit alleen maar ten goede. Daarnaast wil je bezoekers graag een overheerlijk en vers kopje koffie aanbieden. Ook dat doe je het beste met Kartonnen Koffiebekers. Het ziet er schonen er professioneler uit. Potentiële klanten zullen graag nog een keer bij je terugkomen wanneer je ze heerlijke, verse koffie uit een handige kartonnen beker aanbiedt.