• Goedkoopste van heel nederland

Rietjes

Op zoek naar rietjes? Zoek niet verder want wij ze in verschillende soorten en maten! Hieronder kunt de juiste categorie selecteren en u wordt direct doorverwezen naar het soort product dat u zoekt. 

Lees meer

Rietjes als accessoire voor de keuken

Een van de manieren om rietjes op een leuke manier in de keuken van uw kantine te verwerken is het gebruik van een glazen pot. Plaats de rietjes in de glazen pot, zodat u een kleurrijke accessoire heeft voor op de bar in uw kantine, voor naast het koffiezetapparaat of uw koelkast, enzovoorts. De verschillende kleuren  maken de keuken een stuk gezelliger! Combineer bijvoorbeeld gele met rode rietjes uit ons assortiment.

Makkelijker drinken met rietjes

Veel kinderen vinden het makkelijker om hun drinken met een rietje te drinken, omdat ze hun beker of glas niet vast hoeven te houden. De kans dat het glas of de beker op de grond valt wordt hierdoor een stuk kleiner. Daarbij hebben veel kinderen thuis geen rietjes, waardoor het leuker wordt om bij uw organisatie langs te komen.

Meer weten over onze producten?

Wilt u meer weten over de producten in ons assortiment? Onze medewerkers staan u graag geheel vrijblijvend te woord om al uw vragen te beantwoorden. Let bij het uitzoeken van uw producten niet alleen op het kleurverschil, maar ook op het verschil in materiaal. Sommige rietjes zijn van papier gemaakt, anderen van plastic. De plastic rietjes zijn steviger, maar minder goed voor het milieu.  

Houdt u rekening met de vele voordelen die onze webshop biedt? 

Wij proberen onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn met verschillende voordelen. Zo proberen wij altijd de goedkoopste aanbieder te zijn van koffiebekers, maar ook met al onze accessoires. Verder versturen wij uw producten zo snel mogelijk naar u toe. Besteld u bijvoorbeeld voor 16:00 uur, dan ontvangt u uw producten morgen al in huis. U hoeft voor uw verzending niets te betalen. 

Bestel daarom snel uw favoriete producten in onze webshop.