• Goedkoopste van heel nederland

Naast het standaardformaat rietjes in ons assortiment bieden we u ook dikke rietjes aan. Het voordeel aan deze dikke rietjes is dat de rietjes gebruikt kunnen worden voor het drinken van smoothies en verse sinaasappelsap. Biedt u regelmatig smoothies aan tijdens de lunch van uw organisatie? Bestel een setje dikke rietjes om het voor uw medewerkers makkelijker te maken om deze drankjes te drinken. Bekijk hieronder ons aanbod:

Geen producten gevonden...

Dikke rietjes: een vrolijke accessoire voor de keuken

Niet alleen is het met dikke rietjes makkelijker om dikkere sappen te drinken, ook kunt u de rietjes als een vrolijke accessoire voor uw keuken gebruiken. Zet de rietjes bijvoorbeeld in een grote glazen pot op de bar van uw kantine, naast de koelkast, of bij het koffiezetapparaat. Door verschillende kleuren dikke rietjes met elkaar te combineren is het mogelijk om uw kantine een sfeervolle uitstraling te geven. Combineer bijvoorbeeld rode en gele rietjes met elkaar. Of pas de kleur van de rietjes aan bij de kleur van uw huisstijl!

Papieren en plastic dikke rietjes

Onze producten worden in verschillende materialen aangeboden. Er bestaat een groot verschil tussen de plastic en papieren rietjes uit ons assortiment. Hoewel de plastic rietjes vaak steviger zijn dan de papieren rietjes, zijn papieren rietjes veel beter voor het milieu. Als u papieren rietjes gebruikt is het raadzaam om deze niet direct in de glazen met sappen te zetten. Zo voorkomt u dat de rietjes slap worden.

Meer weten over de rietjes in ons assortiment?

Heeft u vragen over de dikke rietjes uit ons assortiment, of wilt u meer weten over het verschil tussen dikke rietjes en normale rietjes? Wij staan u graag geheel vrijblijvend te woord om al uw vragen over onze producten te beantwoorden. Zo vindt u de dikke rietjes die het beste bij uw organisatie passen!