• Goedkoopste van heel nederland

Serveert u uw koffie in een kartonnen bekertje, dan is het niet handig om hier een lepeltje bij te serveren. Toch wilt uiteraard wel dat de mensen die suiker en/of melk in de koffie drinken, hun drankje goed door kunnen roeren. Om ervoor te zorgen dat uw koffie in een kartonnen bekertje toch geroerd kan worden, kunt u gebruik maken van houten roerstaafjes. Net zoals de kartonnen koffiebekertjes, kunnen deze roerstaafjes na gebruik gewoon weggegooid worden. Meer over onze roerstaafjes van hout, leest u op deze pagina.

Koffiebekers.nl
Houten roerstaafjes in displaydoos.
vanaf €59,50 / 12000 stuks
€0,005 per stuk

Houten roerstaafjes van hoge kwaliteit

De houten roerstaafjes die wij verkopen zijn van hoge kwaliteit. Dit komt omdat de roerstaafjes van stevig hout gemaakt zijn dat niet zomaar breekt bij het roeren van de koffie. Door kwalitatief hoogwaardige en stevige houten roerstaafjes aan te bieden voorkomt u afgebroken staafjes. De staafjes liggen lekker in de hand en worden na gebruik gewoon in de prullenbak gegooid.

Houten roerstaafjes: handig voor de koffie voor onderweg

Houten roerstaafjes zijn vooral handig om te serveren bij de koffie die voor onderweg meegenomen wordt. De klant heeft namelijk de mogelijkheid om onderweg zijn staafje direct weg te gooien. Daarnaast zijn houten roerstaafjes milieuvriendelijker dan plastic roerstaafjes.

Roerstaafjes serveren bij uw koffie? Bestel uw roerstaafjes hier

Wilt u houten roerstaafjes serveren bij uw koffie voor onderweg? Bestel uw roerstaafjes dan in onze online shop en uw bestelling wordt zo snel mogelijk afgeleverd. Meer weten over onze houten roerstaafjes voor u een bestelling plaatst? Dan kunt u ook contact met ons opnemen. Wij helpen u graag door al uw vragen over dit product of een ander product in ons assortiment te beantwoorden.

Besteld u uw staafjes en/of andere producten voor 16:00 uur, dan ontvangt u uw producten de volgende dag allemaal gratis in huis! Ook daarom besteld u bij ons in de webshop.