• Goedkoopste van heel nederland

Plastic roerstaafjes worden gebruikt om dranken te roeren. De staafjes worden voornamelijk geserveerd met kartonnen of plastic bekers, aangezien ook deze staafjes gemakkelijk weg te werpen zijn. Serveert u uw dranken in een kartonnen of plastic beker en wilt u hier geen lepeltje bij serveren, dan is het plastic roerstaafje de perfecte oplossing. Hieronder vindt u ons volledige assortiment.

Koffiebekers.nl
Plastic koffielepeltjes - standaard
vanaf €12,95 / 2000 stuks
€0,006 per stuk
 

Plastic roerstaafjes van hoge kwaliteit

Onze plastic roerstaafjes zijn van hoge kwaliteit. Dit komt omdat de roerstaafjes van hoogwaardig en sterk plastic worden gemaakt dat niet zomaar afbreekt tijdens het roeren. Daarnaast zijn de plastic roerstaafjes bestand tegen hoge temperaturen, zodat de staafjes niet zomaar smelten. 

Plastic roerstaafjes laten bedrukken

Wij bieden niet alleen hoogwaardige plastic roerstaafjes aan in onze shop, maar bieden u ook de mogelijkheid om deze roerstaafjes te laten bedrukken. Alles is mogelijk! Door op de kleine details te letten kunt u uw merk net dat beetje extra kracht geven. Ook onze staafjes bedrukken we altijd full colour HD en voor specifieke wensen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij voorzien u graag van advies. 

Bestellen bij ons in de webshop

Bent u op zoek naar hoogwaardige staafjes om de koffie te roeren? Bestel dan onze plastic roerstaafjes en laat deze staafjes eventueel voorzien van een bedrukking naar keuze. Wij helpen u graag door uw producten zo snel mogelijk bij u af te leveren. Meer weten over onze producten voor u een bestelling plaatst in onze online shop? Neem dan contact met ons op, zodat wij al uw vragen over onze producten kunnen beantwoorden.

Houdt u rekening met de vele voordelen van koffiebekers.nl?

  • Besteld u uw producten voor 16:00 uur? Dan ontvangt u deze producten morgen al thuis.
  • Altijd de laagste prijzen van Nederland!
  • Voor al onze producten geldt een gratis verzending.
  • Jarenlange ervaring