• Goedkoopste van heel nederland

Roerstaafjes bedrukken? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden namelijk niet alleen houten en plastic staafjes aan in ons assortiment, maar bieden u tevens de mogelijkheid om deze staafjes te laten bedrukken. Door de staafjes te laten bedrukken heeft u de mogelijkheid om unieke roerstaafjes te serveren bij uw warme dranken. Hieronder kunt u selecteren welke soort staafjes u wilt laten bedrukken

Geen producten gevonden...

Roerstaafjes bedrukken: subtiel reclame maken

Door roerstaafjes te laten bedrukken met een tekst en/of afbeelding naar keuze, kunt u subtiel reclame maken voor uw bedrijf. Iedere keer als u een roerstaafje weggeeft, geeft u eigenlijk een klein promotiemiddel weg. U maakt geen schreeuwerige reclame voor uw organisatie, maar geeft een klein herkenningspuntje mee om de klant aan uw bedrijf te herinneren. Niet alleen de klant ziet dit subtiele promotiemiddel, maar ook de omgeving van de klant.

Roerstaafjes bedrukken, wat zijn de mogelijkheden?

Ook roerstaafjes bedrukken doen wij full colour HD. Zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Wilt u bijvoorbeeld uw logo of een tekst op uw roerstaafjes laten bedrukken dan is dit allemaal mogelijk. Uiteraard is een combinatie ook mogelijk. Heeft u specifieke wensen als het gaat om roerstaafjes bedrukken en u weet niet zeker of dit mogelijk is? Dan kunt u ons altijd bellen, zodat wij u een advies op maat kunnen geven. 

Het bestelproces van koffiebekers.nl

Heeft u uw ideeën rond? Laat deze ideeën door ons werkelijk worden! Laat u roerstaafjes bedrukken door een expert, zodat u straks een uniek design heeft. U klikt hierboven het gewenste product aan dat u wilt laten bedrukken. Vervolgens kunt u uw product zelf designen en dit naar ons doorsturen. Wij zullen vervolgens uw roerstaafjes bedrukken volgens uw design. Houdt u er rekening mee dat wij de goedkoopste van Nederland zijn. U betaald dus altijd de laagste prijs. 

Besteld u voor 16:00 uur? Dan ontvangt u uw producten morgen al! U hoeft daarnaast geen verzendkosten te betalen.