Koffiebekers.nl Koffiebeker 150ml / Automaat beker Scotty
Koffiebekers.nl Koffiebeker 150ml / Automaat beker Scotty

Koffiebeker 150ml / Automaat beker Scotty

Een automaat beker wordt gebruikt voor het serveren van koffie uit een koffieautomaat. Heeft u een koffieautomaat op de werkvloer staan en zoekt u de beste bekers voor de koffie uit deze koffieautomaat? Dan kunt u de Scotty koffiebeker / automaat beker van 150ml bestellen.

Productspecificaties

De Scotty koffiebeker / automaat beker van 150 ml is speciaal ontwikkeld voor het serveren van koffie uit een standaard koffieautomaat. De beker heeft een inhoud van 150 milliliter en is geschikt voor het serveren van verschillende soorten koffie.

Automaat koffiebeker Scotty: ook met meer inhoud

De Scotty automaat / koffiebeker wordt ook aangeboden in een groter formaat met 180 milliliter inhoud. Vindt u het formaat met 150 milliliter inhoud net iets te klein, dan kunt u deze koffiebeker bestellen. Het is ook mogelijk om beide koffiebekers te bestellen, zodat u meerdere maten koffiebekers kunt gebruiken in uw koffieautomaat op het werk.

Vragen? Wij helpen u graag

Heeft u vragen over onze automaat koffiebekers Scotty? Neem dan gerust contact met ons op. Heeft u hulp nodig met het plaatsen van een bestelling in onze online shop? Dan kunt u ook contact met ons opnemen.

Vanaf €59,50 / 1000 stuks
€0,06 per stuk
Ex BTW, incl. verzendkosten
  • Goedkoopste van heel nederland
  • Koffiebekers bedrukken vanaf 500 stuks
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Altijd gratis verzending