Koffiebekers.nl Koffiebeker bruin 150ml
Koffiebekers.nl Koffiebeker bruin 150ml

Koffiebeker bruin 150ml

De plastic koffiebeker bruin van 150ml kan gebruikt worden voor het serveren van verschillende soorten koffie. Ook kunt u deze koffiebeker bestellen om andere warme dranken te serveren, waaronder thee en chocolademelk. Het is een hoogwaardige koffiebeker die in ieder bedrijf gebruikt kan worden.

Productspecificaties

De plastic koffiebeker bruin van 150ml is gemaakt van hoogwaardig plastic. Het hoogwaardige plastic is niet alleen erg sterk, maar ook hitte bestendig. Daarom is dit product uitermate geschikt voor het serveren van hete dranken. De koffiebeker heeft een inhoud van 150 milliliter en is uitgevoerd in een standaard bruine kleur.

Een koffiebeker voor diverse doeleinden

Deze koffiebeker wordt het meest gebruikt voor het serveren van koffie uit een standaard koffieautomaat, bijvoorbeeld op de werkvloer. Ook kunt u de koffiebeker gebruiken voor het serveren van koffie op een evenement.

Meer weten? Neem contact op

Wilt u meer weten over de plastic koffiebeker bruin 150ml? Neem dan contact met ons op, zodat wij al uw vragen over dit product kunnen beantwoorden. Ook als u vragen heeft over andere producten in ons aanbod of hulp nodig heeft met het plaatsen van een bestelling, kunt u contact met ons opnemen.

Vanaf €59,50 / 3000 stuks
€0,02 per stuk
Ex BTW, incl. verzendkosten
  • Goedkoopste van heel nederland
  • Koffiebekers bedrukken vanaf 500 stuks
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Altijd gratis verzending