Koffiebekers.nl Koffiebekers Altijd Koffie 10oz / 296ml
Koffiebekers.nl Koffiebekers Altijd Koffie 10oz / 296ml

Koffiebekers Altijd Koffie 10oz / 296ml

De koffiebekers Altijd Koffie 10oz/296ml zijn grote koffiebekers die u bijvoorbeeld kunt gebruiken voor het serveren van latte macchiato ‘on the go’. De koffiebekers zijn van hoge kwaliteit en dit betekent dat uw klanten in ieder geval niet hun handen verbranden aan de hete koffie als u deze drank in de koffiebekers Altijd Koffie 10oz/296ml serveert.

Productspecificaties

De koffiebekers hebben een inhoud van 10oz, ofwel een inhoud van 296 milliliter. U kunt de koffiebekers bijvoorbeeld gebruiken voor het serveren van latte macchiato of andere soorten koffie die in een wat grotere beker geserveerd moeten worden. De bekers zijn gemaakt van 100 procent ongebleekt papier en dit maakt de bekers volledig milieuvriendelijk. De bekers zijn voorzien van de opdruk ‘Altijd Koffie’ en uitgevoerd in een mooie karton look, die in ieder bedrijf past.

Koffiebekers in verschillende maten

De koffiebekers Altijd Koffie 10oz/296ml zijn de grootste koffiebekers in ons assortiment. U kunt ook koffiebekers in een kleiner formaat bestellen, bijvoorbeeld voor het serveren van standaard koffie of espresso. Wij verkopen dezelfde koffiebekers ook in de maten 4oz/118ml, 6.5oz/177ml en 8oz/237ml.

Vragen? Wij helpen u graag

Heeft u een vraag over onze koffiebekers? Neem dan gerust contact met ons op, want wij helpen u graag. Wij kunnen al uw vragen beantwoorden en u eventueel ook helpen met het plaatsen van een bestelling in onze online shop.

Vanaf €38,50 / 1000 stuks
€0,039 per stuk
Ex BTW, incl. verzendkosten
  • Goedkoopste van heel nederland
  • Koffiebekers bedrukken vanaf 500 stuks
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Altijd gratis verzending