Koffiebekers.nl Milkshake beker Zomer 400ml
Koffiebekers.nl Milkshake beker Zomer 400ml

Milkshake beker Zomer 400ml

De milkshake beker zomer van 400ml is een hoogwaardige beker die u kunt gebruiken voor het serveren van verschillende soorten milkshakes. Verder is de beker ook geschikt voor het serveren van slushpuppy’s en andere zomerse drankjes.

Productspecificaties

De milkshake heeft een inhoud van 400 milliliter. Wilt u een milkshake beker met minder inhoud? Dan kunt u de milkshake beker van 300 milliliter bestellen. Wilt u juiste een beker met meer inhoud, dan bestelt u de milkshake beker van 500 milliliter. Het is ook mogelijk meerdere formaten milkshake bekers te bestellen. De milkshake beker zomer van 400ml heeft een zomerse verpakking. Alle bekers zijn uitgevoerd met hetzelfde vrolijke design.

De inhoud van de verpakking

De milkshake beker zomer van 400ml wordt per 50 stuks verpakt in een plastic sleeve. In iedere geleverde doos zitten 20 sleeves, wat in totaal neerkomt op een bestelling van 1000 milkshake bekers. Wilt u meer milkshake bekers bestellen? Dan bestelt u meerdere dozen. Door onze grote voorraad, kunnen wij ook grote leveringen doen.

Vragen? Wij helpen u graag

Heeft u vragen over de milkshake beker met een inhoud van 400 milliliter? Dan kunt u contact met ons opnemen, zodat wij al uw vragen kunnen beantwoorden. Heeft u hulp nodig met het plaatsen van uw bestelling, dan kunt u ook contact met ons opnemen. Wij staan altijd voor u klaar om u de gewenste ondersteuning te bieden in het bestelproces.

Vanaf €69,50 / 1000 stuks
€0,07 per stuk
Ex BTW, incl. verzendkosten
  • Goedkoopste van heel nederland
  • Koffiebekers bedrukken vanaf 500 stuks
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Altijd gratis verzending