Koffiebekers.nl Milkshake beker Zomer 500ml
Koffiebekers.nl Milkshake beker Zomer 500ml

Milkshake beker Zomer 500ml

Een milkshake is een echt zomers drankje. Door uw milkshakes in de Milkshake beker Zomer van 500ml met zomers design te serveren, passen uw milkshakes helemaal in de sfeer van de warme zomermaanden. U kunt de milkshake beker ook gebruiken om andere dranken te serveren of slushpuppy’s in te doen.

Productspecificaties

De milkshake beker heeft een inhoud van 500 milliliter, ofwel een halve liter. Het is de grootste milkshake beker in ons assortiment. Naast deze milkshake beker, verkopen wij ook bekers met 300 milliliter en 400 milliliter inhoud.

De inhoud van de verpakking

De Milkshake beker Zomer van 500ml wordt per 50 stuks verpakt in een stevige plastic hoes. Per doos worden er 20 hoezen met milkshake bekers verpakt, ofwel 1000 stuks in totaal. Door meerdere dozen te bestellen, kunt u uw bestelling uitbreiden naar grotere aantallen dan 1000 milkshake bekers. De milkshake beker is altijd in combinatie met rietjes en/of deksels te bestellen.

Meer weten? Neem contact op

Wilt u meer weten over deze zomerse milkshake beker of over een ander product in ons aanbod? Neem dan contact met ons op, zodat wij al uw vragen kunnen beantwoorden. Als u hulp nodig heeft met het plaatsen van een bestelling in onze online shop, kunt u ook contact met ons opnemen.

Vanaf €72,50 / 1000 stuks
€0,073 per stuk
Ex BTW, incl. verzendkosten
  • Goedkoopste van heel nederland
  • Koffiebekers bedrukken vanaf 500 stuks
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Altijd gratis verzending