Koffiebekers.nl Milkshake beker Zomer 300ml
Koffiebekers.nl Milkshake beker Zomer 300ml

Milkshake beker Zomer 300ml

De milkshake beker zomer van 300ml is speciaal ontwikkeld voor het serveren van verschillende soorten milkshakes. Een milkshake is een echt zomerdrankje en daarom heeft de milkshake beker een kleurrijke verpakking die echt bij de sfeer van de zonnige zomermaanden past.

Productspecificaties

De milkshake beker zomer van 300ml is de kleinste milkshake beker in ons aanbod. De beker heeft een inhoud van 300 milliliter en is geschikt voor het serveren van verschillende soorten milkshakes. Daarnaast kan de beker ook gebruikt worden voor het serveren van slushpuppy’s.

De inhoud van de verpakking

Bestelt u de milkshake beker zomer van 300ml, dan krijgt u 50 bekers die in een plastic sleeve verpakt zijn. Per doos worden er 20 sleeves verpakt, wat in totaal neerkomt op 1000 milkshake bekers. Alle milkshake bekers hebben een kleurrijk design. Het is ook mogelijk om meer dan 1000 milkshake bekers te bestellen. In dit geval plaatst u simpelweg meerdere orders.

Vragen? Neem contact met ons op

Heeft u vragen over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, want wij vertellen u graag meer over ons kleinste formaat milkshake beker. Ook als u vragen heeft over het plaatsen van een bestelling, kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag het juiste aantal bekers te bestellen.

Vanaf €49,50 / 1000 stuks
€0,05 per stuk
Ex BTW, incl. verzendkosten
  • Goedkoopste van heel nederland
  • Koffiebekers bedrukken vanaf 500 stuks
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Altijd gratis verzending