• Goedkoopste van Nederland

In verband met de nieuwe Europese regels stoppen wij met de verkoop van plastic bekers.
Profiteer nu van de uitverkoop op deze pagina - zo lang de voorraad strekt !

Op zoek naar plastic koffiebekers? Zoek dan niet verder want op koffiebekers.nl bieden we een ruim assortiment aan plastic koffiebekers.

We hebben bekers in verschillende maten. Hieronder ziet u ons volledige aanbod. Klik op het product voor meer informatie of plaats het product direct in uw winkelmandje.

Plastic Koffiebeker lichtbruin 150ml
vanaf €47,80 / 3000 stuks(Incl. BTW)
vanaf €39,50 / 3000 stuks(Excl. BTW)
€0,013 per stuk
OPRUIMING - Kids / Kinderbeker
vanaf €47,80 / 1000 stuks(Incl. BTW)
vanaf €39,50 / 1000 stuks(Excl. BTW)
€0,04 per stuk

Plastic koffiebekers die bestand zijn tegen hitte

Het plastic dat gebruikt wordt om onze koffiebekers te maken, is uitermate bestand tegen hitte. Dit betekent dat u uw beker met hete koffie langere tijd vast kunt houden, zonder dat uw handen verbranden door de hitte van uw favoriete drank. Bij veel plastic koffiebekers moet u twee bekers over elkaar gebruiken om uw handen te beschermen, maar bij onze koffiebekers van plastic is dit niet nodig. Ook als er gloeiendhete koffie in uw beker zit, heeft u hier geen last van. Door de ribbels in onze bekers blijft uw koffie daarnaast ook nog eens extra lang warm. 

Plastic koffiebekers met bedrukking naar keuze

Wij leveren niet alleen hoge kwaliteit koffiebekers van plastic, maar kunnen deze bekers ook bedrukken. Wij maken altijd gebruik van full colour technieken, zodat u altijd profiteert van de beste kwaliteit. Door uw plastic koffiebekers te bedrukken creëert u uw eigen unieke koffiebekers. Wij helpen u hier graag bij. 

Bestel uw koffiebekers van plastic direct online

Bent u overtuigd van de vele pluspunten van onze plastic koffiebekers? Bestel uw koffiebekers dan direct online. Heeft u vragen over onze plastic koffiebekers, het bedrukken van de bekers of het bestelproces in onze online shop? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen, zodat wij al uw vragen kunnen beantwoorden.

Bestelt u voor 16:00 uur? Dan ontvangt u uw producten morgen al. Wij zien de goedkoopste aanbieder van koffiebekers en onze verzending is altijd gratis. Ook daarom besteld u natuurlijk uw plastic koffiebekers bij ons in de webshop!