Koffiebekers.nl Plastic beker 150ml / Automaatbeker
Koffiebekers.nl Plastic beker 150ml / Automaatbeker

Plastic beker 150ml / Automaatbeker

De koffie uit een koffieautomaat moet in de juiste koffiebeker geschonken worden. De plastic beker / automaat beker van 150ml is de juiste beker om uw koffie uit de koffieautomaat in te laten schenken.

Productspecificaties

De plastic beker/ automaat beker van 150ml is gemaakt van een stevig soort plastic, die de warmte van uw koffie goed tegen kan houden. Dit betekent dat u de koffie comfortabel kunt drinken uit deze beker, zonder de handen te verbranden. De koffiebeker heeft een inhoud van 150 milliliter, de standaard inhoud voor automaat koffiebekers.

Grotere koffiebeker nodig?

Wilt u uw koffie uit de koffieautomaat graag in een grotere koffiebeker laten schenken? Dan bent u ook aan het juiste adres in onze online shop. Wij verkopen namelijk niet alleen deze koffiebeker met een inhoud van 150 milliliter, maar bieden ook diverse koffiebekers aan met een inhoud van 180 milliliter. U kunt er ook voor kiezen om beide soorten koffiebekers te bestellen voor uw bedrijf.

Vragen? Wij helpen u graag

Heeft u vragen over de plastic beker 150ml / automaat beker of over een ander product in ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen al uw vragen beantwoorden en kunnen u eventueel helpen met het plaatsen van een bestelling in onze online shop.

Vanaf €49,50 / 3000 stuks
€0,017 per stuk
Ex BTW, incl. verzendkosten
  • Goedkoopste van heel nederland
  • Koffiebekers bedrukken vanaf 500 stuks
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Altijd gratis verzending