Koffiebekers.nl Plastic beker 200ml / PET Glas
Koffiebekers.nl Plastic beker 200ml / PET Glas

Plastic beker 200ml / PET Glas

Bent u op zoek naar plastic bekers van 200ml (pet)? Dan bent u op deze pagina goed. U kunt uw 200ml beker op deze pagina direct afrekenen of u kunt zich nog even verdiepen in de gedetaillerde productspecificaties.

Productspecificaties

Deze beker heeft een inhoud van 200ml tot de maatrandjes. Als u het glas helemaal tot de bovenste rand vult kan er iets meer in. De plastic beker van 200ml wordt veel gebruikt als limonadeglas, maar kan ook prima voor andere doeleinden gebruikt worden. Bijvoorbeeld als gewone drinkbeker, maar zelfs als bierglas. Het glas is gemakkelijk stapelbaar en dat maakt dit glas een ideale evenementbeker. Naast de 200ml plastic beker (pet) hebben we ook andere formaten in huis.

Het glas is verder erg helder en splintervrij. Tot slot is dit glas ook nog eens recyclebaar en dus milieuvriendelijk.

Bestel uw plastic bekers van 200ml (pet) bij ons in de webshop

Wilt u deze plastic bekers (pet) bestellen? Dat kan! Klik de oranje bestelknop en vul de benodigde gegevens in. Als u afgerekend heeft, gaan wij uw bestelling direct inpakken. U heeft uw producten de volgende dag al gratis in huis! Let op! Alleen als u voor 16:00 uur besteld heeft, ontvangt u uw producten de volgende dag in huis. 

Vraag een offerte aan

Vanaf €49,50 / 1000 stuks
€0,05 per stuk
Ex BTW, incl. verzendkosten
  • Goedkoopste van heel nederland
  • Koffiebekers bedrukken vanaf 500 stuks
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Altijd gratis verzending