• Goedkoopste van heel nederland

Plastic drinkbekers nodig? Hieronder vindt u ons volledige assortiment aan plastic drinkbekers. We hebben drinkbekers voor u samengesteld in verschillende soorten en maten. Zo kunt u altijd een drinkbeker vinden die bij uw organisatie past. Al onze bekers zijn van zeer sterk materiaal gemaakt. Wilt u deze beker meerdere keren gebruiken dan is dit gewoon mogelijk. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in het verkopen van verschillende soorten plastic drinkbekers, maar kunnen de bekers van plastic ook voor u bedrukken met een tekst of afbeelding naar keuze.

Koffiebekers.nl
Plastic Drinkbeker 0,20 / herbruikbaar
vanaf €39,50 / 3000 stuks
€0,013 per stuk
Koffiebekers.nl
Plastic beker 300ml / PET Glas
vanaf €79,50 / 1080 stuks
€0,074 per stuk
Koffiebekers.nl
Plastic Drinkbekers Kids / kinderbeker
vanaf €59,50 / 1000 stuks
€0,06 per stuk
Koffiebekers.nl
Plastic beker 200ml / PET Glas
vanaf €49,50 / 1000 stuks
€0,05 per stuk

De kwaliteit van plastic drinkbekers

De plastic drinkbekers die wij verkopen zijn stuk voor stuk van hoge kwaliteit. Dit komt omdat onze bekers van hoogwaardig plastic worden gemaakt dat niet zomaar kapot kan gaan. Laat u de beker vallen of knijpt u te hard in de beker, dan blijft het plastic gewoon heel. 

Plastic drinkbekers voor verschillende soorten dranken

U kunt onze drinkbekers van plastic gebruiken voor het serveren van verschillende soorten dranken. Denk hierbij aan warme dranken als koffie, thee en chocomel, maar ook aan koude dranken. Neemt u een groter formaat drinkbeker, dan kunt u de beker zelfs gebruiken voor het serveren van milkshakes of andere dranken die in een grotere hoeveelheid geserveerd worden. Door diverse formaten plastic drinkbekers te verkopen, zorgen wij ervoor dat u altijd de perfecte drinkbeker vindt voor uw bedrijf.

Meer informatie? Neem contact met ons op

Heeft u vragen over het bestellen en/of bedrukken van onze plastic drinkbekers? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen, zodat wij al uw vragen kunnen beantwoorden. Heeft u hulp nodig met het plaatsen van een bestelling? Dan kunt u ook contact met ons opnemen, zodat wij u kunnen ondersteunen in het bestellen van uw plastic drinkbekers met bedrukking naar keuze.

Besteld u vandaag voor 16:00 uur? Dan ontvangt u uw producten morgen al gratis in huis! Ook daarom besteld u bij Koffiebekers.nl.