• Goedkoopste van heel nederland

Plastic soepbekers zijn speciaal ontwikkeld om verschillende soorten soep te serveren. De bekers zijn net iets groter en breder dan standaard bekers van plastic, zodat het gemakkelijker is om er soep uit te drinken of uit te eten met een lepel. Wij leveren verschillende soorten plastic soepbekers, zodat u bekers met soep kunt serveren in een maat naar keuze.

Koffiebekers.nl
Plastic Soepbeker 350 ml / wit
vanaf €49,50 / 1000 stuks
€0,05 per stuk
Koffiebekers.nl
Plastic soepbeker / soepkom 250 ml / wit
vanaf €44,50 / 1000 stuks
€0,045 per stuk

Plastic soepbekers van hoge kwaliteit

Onze plastic soepbekers zijn stuk voor stuk van hoge kwaliteit. Dit komt omdat wij enkel het beste plastic gebruiken bij het produceren van de soepbekers. Het hoogwaardige plastic is niet alleen goed bestand tegen de hitte, maar kan ook niet zomaar kapot gaan. Dit betekent dat u uw handen niet kunt verbranden tijdens het drinken en de bekers zelfs meerdere keren kunt gebruiken.

Een tekst of afbeelding naar keuze op uw plastic soepbekers

Wij zijn gespecialiseerd in het bedrukken van verschillende soorten bekers, waaronder ook de diverse plastic soepbekers die wij in onze online shop verkopen. Alle bekers worden full colour bedrukt, wat betekent dat de volledige beker voorzien wordt van een opvallende opdruk in een kleur naar keuze. Dit kan een opvallende kleur zijn met een afbeelding naar keuze, maar het kan ook een subtiele, rustige kleur zijn met een opvallende tekst naar keuze. U bepaalt de bedrukking van uw plastic soepbekers, zodat u soepbekers kunt serveren die aan al uw eisen voldoen.

Vragen? Neem contact met ons op

Heeft u vragen over onze plastic soepbekers of over het bedrukken van deze bekers? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij kunnen u helpen door al uw vragen te beantwoorden, maar ook door samen met u het bestelproces van de soepbekers te doorlopen. Op deze manier plaatst u de juiste bestelling, zodat u soepbekers ontvangt die voor honderd procent aan uw eisen en verwachtingen voldoen.