Plastic Drinkbekers Kids / kinderbeker
Plastic Drinkbekers Kids / kinderbeker

Plastic Drinkbekers Kids / kinderbeker

€39,50/ 1000 stuksExcl. btw
€0,04 per stuk,
ex. BTW
€47,80/ 1000 stuksIncl. btw
€0,048 per stuk,
Incl. BTW

De plastic drinkbekers voor kids zijn speciaal ontwikkeld voor het serveren van verschillende soorten dranken aan kinderen. De bekers zijn van hoge kwaliteit, zijn gemakkelijk vast te houden door kinderen met kleinere handjes en kunnen eventueel hergebruikt worden.

Lees meer
  • Op voorraad
  • Direct uit voorraad leverbaar.


Productspecificaties

De plastic drinkbekers voor kinderen hebben een inhoud van 250 milliliter. De drinkbekers hebben een design dat echt bij kinderen past.

Drinkbekers voor verschillende soorten dranken

De plastic drinkbekers voor kinderen kunnen gebruikt worden voor het serveren van verschillende soorten dranken. Denk hierbij aan limonade, maar ook aan melk of water. Er kan zelfs opgewarmde melk in de drinkbekers geserveerd worden, want dit kan het materiaal van de hoogwaardige drinkbekers prima hebben.

Vragen? Neem contact met ons op

Heeft u vragen over de plastic drinkbekers kids / kinderbekers? Blijf dan niet met deze vragen zitten, maar neem contact met ons op en laat al uw vragen beantwoorden. Ook als u hulp nodig heeft met het plaatsen van een bestelling, kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag met het bestellen van uw gewenste aantal kinderbekers in onze webwinkel.