• Goedkoopste van Nederland

Champagneglazen zijn prachtig, maar helaas zijn de glazen wel heel kwetsbaar. Zeker als u een groot evenement organiseert en veel champagne serveert, is de kans aanwezig dat een groot deel van uw champagneglazen sneuvelt. De beste manier om dit te voorkomen, is door uw champagne in plastic champagneglazen te serveren.

Geen producten gevonden...

Geen scherven met plastic champagneglazen

Onze plastic champagneglazen worden van hoogwaardige materialen gemaakt. Zelfs als u het glas laat vallen zal het plastic champagneglas niet kapot gaan. Door uw champagne te serveren in onze plastic glazen, voorkomt u dat u een groot deel van uw servies kwijt raakt tijdens een evenement. U kunt uw champagne in luxe glazen serveren, maar dan zonder het risico op vervelende scherven.

Plastic champagneglazen van hoge kwaliteit

Omdat onze champagneglazen van hoge kwaliteit plastic worden gemaakt, ziet u eigenlijk niet dat het om plastic champagneglazen gaat. Alleen als u de glazen vasthoudt en het lichte gewicht van de glazen voelt, merkt u dat de glazen niet van glas zijn. U hoeft zich in ieder geval geen zorgen te maken dat de glazen er goedkoop uit zien, want dit is zeker niet het geval.

Binnenkort een evenement? Bestel alvast uw champagneglazen

Heeft u een evenement op de planning staan waar champagne geserveerd wordt? Bestel uw plastic champagneglazen dan vandaag nog bij ons in de webshop en u weet zeker dat u de glazen ruim voor het evenement binnen heeft. Besteld u namelijk voor 16:00 dan heeft u uw glazen morgen al in huis. U laat uw dure champagneglazen gewoon in de kast staan, maar kunt de bezoekers van uw evenement wel champagne geven in hoogwaardige, luxe ogende en vooral feestelijke glazen. Meer weten over onze plastic champagneglazen? Neem dan zeker contact met ons op, want wij helpen u graag. Wij kunnen al uw vragen beantwoorden, maar u ook helpen met het online plaatsen van een bestelling in onze online shop.Bekijk ook eens onze plastic wijnglazen