• Goedkoopste van Nederland

Wilt u uw wijn in een mooi glas serveren, maar wilt u vermijden dat al uw mooie wijnglazen kapot gaan? Dan zijn plastic wijnglazen een geweldig alternatief! Wij leveren wijnglazen van plastic in verschillende soorten en maten, zodat u de mooiste wijnglazen kunt bestellen voor uw evenement.

Geen producten gevonden...

Plastic wijnglazen met een mooie uitstraling

Natuurlijk wilt u niet dat uw wijnglazen er goedkoop uit zien. Om ervoor te zorgen dat uw wijnglazen een mooie en luxe uitstraling hebben, leveren wij uitsluitend plastic wijnglazen van het beste materiaal. Dit materiaal is niet alleen stevig, maar ziet er bijna hetzelfde uit als glas. Uw gasten hebben niet eens in de gaten dat u wijnglazen van plastic serveert! Het enige verschil tussen onze plastic wijnglazen en de standaard wijnglazen is dat onze glazen wat lichter in gewicht zijn.

Plastic wijnglazen voor rode en witte wijn

Wij leveren verschillende soorten plastic wijnglazen. Het maakt niet uit wat voor wijn u wilt serveren want voor iedere wijnsoort hebben wij het geschikte wijnglas van plastic. En wilt u ook champagne serveren in plastic glazen? Dan hebben we zelfs plastic champagneglazen voor uw evenement. Door plastic wijnglazen en plastic champagneglazen te gebruiken op uw evenement, weet u zeker dat uw glazen niet kapot zullen gaan. Uw dure glaswerk blijft lekker in de kast staan, maar u kunt wel mooie glazen serveren.

Meer weten? Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over onze plastic wijnglazen? Neem dan contact met ons op en wij beantwoorden al uw vragen. Ook als u een vraag heeft over een ander product in ons assortiment of als u hulp nodig heeft met het bestellen van uw wijnglazen, kunt u contact met ons opnemen.

Bestel uw producten vandaag nog voor 16:00 uur en u ontvangt deze producten de volgende dag al in huis!