Koffiebekers.nl Plastic Koffiebeker Bruin 150ml
Koffiebekers.nl Plastic Koffiebeker Bruin 150ml

Plastic Koffiebeker Bruin 150ml

Deze plastic koffiebeker ligt niet alleen lekker in de hand, maar houdt de warmte van de koffie bovendien goed tegen. Dit maakt de beker uitermate geschikt voor het drinken van warme dranken.

Productspecificaties

De plastic koffiebeker bruin van 150ml met ribbel is gemaakt van hoogwaardig plastic, dat de warmte van uw koffie goed tegen kan houden. Dit voorkomt het verbranden van de handen tijdens het drinken van de koffie. De inhoud van de koffiebeker is 150 milliliter. De kleur van de beker is bruin en de beker is voorzien van een kleine ribbel. Dit geeft de gebruiker meer grip op de beker tijdens het drinken van de koffie, maar zorgt ook dat de drank langer warm blijft. 

Een koffiebeker voor diverse doeleinden

U kunt de plastic koffiebeker bruin van 150ml met ribbel gebruiken voor het verkopen van koffie ‘on the go’, maar de beker is ook geschikt voor het serveren van koffie uit de koffieautomaat op de werkvloer. U kunt deze beker gebruiken voor het schenken van verschillende soorten koffie.

Vragen? Neem contact op

Heeft u vragen over deze koffiebeker of over een ander product in ons online aanbod? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen, want wij helpen u graag door al uw vragen te beantwoorden.

Vanaf €49,50 / 3000 stuks
€0,017 per stuk
Ex BTW, incl. verzendkosten
  • Goedkoopste van heel nederland
  • Koffiebekers bedrukken vanaf 500 stuks
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Altijd gratis verzending