Plastic Drinkbeker 0,20 / herbruikbaar
Plastic Drinkbeker 0,20 / herbruikbaar

Plastic Drinkbeker 0,20 / herbruikbaar

€39,50/ 3000 stuks
€0,013 per stuk,
ex. BTW

De herbruikbare plastic drinkbeker 0,20 is een hoogwaardige drinkbeker die u kunt gebruiken voor het serveren van verschillende soorten dranken. Denk hierbij aan frisdrank, maar ook aan verschillende soorten warme dranken.

Lees meer
  • Op voorraad

 

Productspecificaties

De herbruikbare plastic drinkbeker 0,20 heeft een inhoud van 0,20 liter, ofwel 200 milliliter. De drinkbeker is gemaakt van een stevig soort plastic en dit maakt de beker niet alleen geschikt voor het serveren van koude dranken, maar ook voor diverse warme dranken. Het plastic van de beker houdt de warmte van diverse warme dranken namelijk goed tegen, zodat de gebruiker zijn of haar handen niet verbrandt tijdens het drinken.

Goed voor het milieu

De plastic drinkbeker is eventueel meerdere keren te gebruiken. U hoeft de beker na gebruik dus niet direct weg te gooien. Door deze beker meerdere malen te gebruiken draagt u bij aan een schoner milieu.

Meer weten? Neem contact op

Wilt u meer weten over deze herbruikbare plastic drinkbeker 0,20 of heeft u een andere vraag voor onze medewerkers? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen al uw vragen beantwoorden en helpen u eventueel ook graag met het plaatsen van een bestelling in onze webwinkel.