Popcorn beker 5 liter
Popcorn beker 5 liter

Popcorn beker 5 liter

€129,00/ 180 stuksExcl. btw
€0,717 per stuk,
ex. BTW
€156,09/ 180 stuksIncl. btw
€0,867 per stuk,
Incl. BTW

Met deze popcorn beker van 5 liter, ook wel aangeduid als 170oz, kunt u grote hoeveelheden popcorn kwijt! We noemen deze 5 liter beker ook wel de koning onder de popcorn bekers.

Lees meer
  • Niet op voorraad

Productspecificaties

Deze beker heeft een inhoud van 5 liter en is daarmee de grootste popcorn beker in ons assortiment. De beker is voorzien van drie verschillende kleuren, namelijk rood, geel en blauw. De hoofdkleuren zijn rood en blauw en de gedrukte tekst "popcorn" heeft de kleur geel. Verder is er ook nog eens een afbeelding van popcorn op de beker gedrukt. Kortom een hele vrolijke beker met voldoende inhoud om uw gasten de hele avond te voorzien van voldoende popcorn.

Onze popcorn bekers van 5 liter bestellen

Heeft u gekozen voor de beker van 5 liter? Dan kunt u heel gemakkelijk op de oranje knop hieronder klikken. U kunt uw producten direct afrekenen of nog even verder shoppen. We hebben namelijk nog meer verschillende formaten popcorn bekers. Zo hebben we ook de 1 liter variant, de 1,5 liter variant en de 3 liter variant. Door al onze verschillende soorten bekers te bestellen kunt u uw klanten verschillende porties popcorn aanbieden. Bestel vandaag en ontvang uw producten morgen al in huis!