Koffiebeker Words - 150ml - 6oz
Koffiebeker Words - 150ml - 6oz

Koffiebeker Words - 150ml - 6oz

€99,99/ 2500 stuksExcl. btw
€0,04 per stuk,
ex. BTW
€120,99/ 2500 stuksIncl. btw
€0,048 per stuk,
Incl. BTW

Specificaties:
Koffiebeker Words - 150ml / 6oz
Bekerformaat:  73 x 53 x 80 mm.
Materiaal: 210 grams papier + 18PE
Per 2.500 stuks in een doos.

Lees meer
  • Niet op voorraad

Wegwerpbekers kopen in verschillende maten

Wanneer je wegwerpbekers nodig hebt, kun je deze op koffiebekers.nl in veel verschillende uitvoeringen en maten vinden. Zo kun je altijd de juiste wegwerpbekers vinden die passen bij de situatie van je bedrijf, organisatie of evenement. Doorgaans is het belangrijk wanneer de beker van stevig materiaal is, waardoor deze niet snel indeukt of slap wordt zodat je optimaal kunt genieten van je koffie, thee, water, soep of chocomel bijvoorbeeld.

Wegwerpbekers bestellen

Wegwerpbekers zijn gemaakt voor eenmalig gebruik. Dit betekent zeker niet dat de bekers van een lage kwaliteit zouden zijn. De bekers worden dan ook veel gebruikt op beurzen, in koffieautomaten en koffieproeverijen. Zo heb je de koffiebeker van Word die een inhoud van 150 ml heeft oftewel 6 oz. Het materiaal dat gebruikt is voor deze beker is 210 gram papier. Deze wegwerpbekers worden per 2500 exemplaren in een doos verpakt.

Wegwerpbekers laten bedrukken

Je kunt de door jou gekozen wegwerpbekers laten bedrukken om jouw organisatie op een goedkope en effectieve manier te promoten. De wegwerpbekers laten bedrukken met jouw logo, slogan of naam van je organisatie, kan zeer voordelig zijn in het bereiken van jouw doelgroep. Daarbij heb je de mogelijkheid om tot vier kleuren te kiezen voor het design van de opdruk. Ook kun je een opdruk zonder achtergrondkleur nemen, of de print uit één kleur laten bestaan. Per telefoon kun je eenvoudig contact opnemen wanneer je nog vragen hebt of verdere informatie behoeft. Je kunt de bekers laten bedrukken wanneer je minimaal 500 stuks bestelt.

Jouw bekers laten bezorgen

De levering van je bestelling wordt doorgevoerd wanneer de betaling is afgerond met iDeal of Bancontact. Daarnaast wordt er ook de mogelijkheid geboden om via een bankoverschrijving te betalen. Daarna wordt je bestelling de volgende dag bezorgd, mits deze voor 16.00 is geplaatst. Koffiebekers.nl is de goedkoopste aanbieder van wegwerpbekers.