Koffiebekers.nl Witte Deksel voor Koffiebekers 8oz Altijd Koffie
Koffiebekers.nl Witte Deksel voor Koffiebekers 8oz Altijd Koffie

Witte Deksel voor Koffiebekers 8oz Altijd Koffie

Heeft u kartonnen koffiebekers besteld om koffie voor onderweg te kunnen verkopen? Vergeet dan niet om hier de juiste deksels bij te bestellen. U kunt koffie ‘on the go’ enkel goed serveren door de koffie aan te bieden in een kartonnen beker met bijbehorende deksel, zodat de koffie niet uit de beker wordt gemorst tijdens het lopen, fietsen of rijden.

Productspecificaties

De witte deksel voor "koffiebekers 8oz Altijd Koffie" zijn speciaal ontwikkeld voor de koffiebekers met een inhoud van 8oz, ofwel 237 milliliter. Heeft u deze koffiebekers in ons aanbod aangeschaft voor uw bedrijf, dan kunt u deze witte deksels aanschaffen om uw bestelling compleet te maken. Drukt u het deksel goed op de koffiebeker, dan kunt u geen koffie meer knoeien.

Deksels in verschillende kleuren

De koffiebekers Altijd Koffie hebben een neutrale uitstraling en kunnen gecombineerd worden met verschillende kleuren deksels. Daarom verkopen wij niet alleen de witte deksel voor "koffiebekers 8oz Altijd Koffie", maar verkopen wij exact dezelfde deksel ook in de kleur zwart. U kiest zelf welke deksel u bij uw koffiebekers wil serveren.

Meer weten? Neem contact met ons op

Heeft u vragen over de witte deksels voor de Altijd Koffie koffiebekers? Neem dan contact met ons op, zodat wij u al uw vragen kunnen beantwoorden. Ook als u hulp nodig heeft met het plaatsen van een bestelling in onze online shop, kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.

Vanaf €39,50 / 1000 stuks
€0,04 per stuk
Ex BTW, incl. verzendkosten
  • Goedkoopste van heel nederland
  • Koffiebekers bedrukken vanaf 500 stuks
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Altijd gratis