• Goedkoopste van Nederland

Kartonnen bekers

Kartonnen bekers nodig? Op koffiebekers.nl vindt u een ruim aanbod aan verschillende soorten kartonnen bekers. Wij leveren bekers in verschillende maten en verschillende soorten designs. Op deze manier vindt u altijd de juiste bekers. Bekijk hieronder onze categorieën. Klik op het soort beker dat u zoekt en u wordt daarna direct naar het productoverzicht gestuurd van de desbetreffende categorie. Hier kunt u uw producten vervolgens bestellen.

Lees meer

Kartonnen bekers in allerlei soorten en maten

Wij begrijpen dat iedereen andere eisen stelt aan de kartonnen bekers om warme dranken in te serveren. Om ervoor te zorgen dat iedereen kan slagen in onze online shop bieden wij verschillende soorten kartonnen bekers aan. Denk hierbij aan grotere bekers die uitermate geschikt zijn voor het serveren van thee. Hiervoor kunt u ons aanbod kartonnen koffiebekers bekijken. Maar we hebben ook kleinere bekers voor koffie of een (dubbele) espresso. Afhankelijk van uw eisen en wensen kiest u zelf een kartonnen beker die bij u past.

Hoge kwaliteit kartonnen bekers

Bekers van karton worden doorgaans slechts eenmalig gebruikt, maar dit betekent niet dat de bekers van slechte kwaliteit moeten zijn. Door bekers van goede kwaliteit te verkopen kunt u net wat meer genieten van de warme drank die u drinkt. Ook zijn goede kwaliteit bekers prettiger om vast te houden. Bijvoorbeeld omdat de warmte minder goed door hoogwaardig karton komt. Schaft u uw kartonnen bekers in onze online shop aan dan geven wij u de garantie op de beste kwaliteit.

Meer weten? Neem contact met ons op

Heeft u vragen over onze bekers van karton of over een ander product in ons aanbod? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag door al uw vragen te beantwoorden. Wilt u direct uw eigen kartonnen bekers bestellen? Dan kunnen wij u hier eventueel ook mee helpen. Door contact met ons op te nemen kunnen wij u helpen met het plaatsen van een bestelling.