• Goedkoopste van Nederland

Eind 2020 worden onze plastic roerstaafjes verboden.
Deze zijn alleen dit jaar nog te bestellen, vanaf 1 janauri 2021 worden deze vervangen door houten roerstaafjes.

Deze roerstaafjes worden gebruikt om een drank te roeren, bijvoorbeeld de koffie na het toevoegen van suiker en/of melk. Serveert u koffie, dan moet u deze staafjes ook serveren om ervoor te zorgen dat uw koffie altijd geroerd kan worden. Wij leveren zowel de kartonnen koffiebekers om koffie te serveren als de staafjes om de koffie te roeren. Hieronder vindt u ons volledige assortiment. Zit het product wat u zoekt er niet tussen? Neem dan even contact met ons op.

Houten roerstaafjes in displaydoos.
vanaf €72,00 / 10000 stuks(Incl. BTW)
vanaf €59,50 / 10000 stuks(Excl. BTW)
€0,006 per stuk
Houten roerstaafjes 14 cm ( per 1.000)
vanaf €12,04 / 1000 stuks(Incl. BTW)
vanaf €9,95 / 1000 stuks(Excl. BTW)
€0,01 per stuk
Houten roerstaafjes 11 cm (2.000)
vanaf €16,88 / 2000 stuks(Incl. BTW)
vanaf €13,95 / 2000 stuks(Excl. BTW)
€0,007 per stuk

Roerstaaf hout

Wij bieden verschillende soorten roerstaafjes aan in onze online shop, waaronder houten roerstaafjes. Houten staafjes om te roeren zijn van hoge kwaliteit, liggen fijn in de hand en kunnen gebruikt worden om alle soorten koffie te roeren. De staafjes kunnen prima geserveerd worden met een kartonnen koffiebekertje. Veel mensen associëren de materiaalsoort hout met kwaliteit en daarom hebben de houten staafjes om te roeren een vrij luxe en stijlvolle uitstraling.

Plastic roerstaafjes (uitverkoop).

Naast de houten roerstaafjes, bieden wij ook staafjes van plastic aan. Deze staafjes zijn wat dunner en liggen daarom wat anders in de hand dan de houten staafjes. Wel zijn de staafjes van hoge kwaliteit en zullen ze tijdens het roeren niet zomaar breken. Ook deze roerstaafjes kunt u prima serveren met een kartonnen koffiebekertje en kunnen gebruikt worden om alle soorten koffie te roeren. Denk hierbij aan koffie zonder schuim, maar ook aan cappuccino of latte macchiato met een flinke schuimlaag.

Vragen? Neem contact met ons op

Heeft u vragen over onze houten of plastic roerstaafjes? Neem dan contact met ons op, zodat wij al uw vragen kunnen beantwoorden. Wilt u direct een bestelling plaatsen in onze online shop? Zoek dan uw favoriete staafjes om te roeren en bestel dit product in het door u gewenste aantal. Als u hulp nodig heeft met het plaatsen van een bestelling, kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen.