• Goedkoopste van Nederland

Op zoek naar een koffie dispender waar u al uw koffiebekers in kunt verzamelen? Bekijk hieronder ons volledige aanbod en bestel vandaag nog uw beker dispender.

Bekerhouder voor aan de muur
vanaf €89,84 / 1 stuks(Incl. BTW)
vanaf €74,25 / 1 stuks(Excl. BTW)
€74,25 per stuk

Wat voor soort koffie dispender?

We kennen verschillende soorten koffie dispenders. Zo kennen we de beker dispender, waarbij u alleen bekers kunt opbergen. Deze zijn makkelijk als u een koffieautomaat heeft binnen uw organisatie waarbij u kunt ook suiker en melk kunt selecteren. U heeft dan geen creamer en suikersticks nodig en hoeft deze dus ook niet op te bergen. Daarnaast kennen we de beker/deksel dispender. Deze heeft u nodig als u naast koffiebekers ook deksels aanbiedt. En tot slot kennen we ook nog de volledige koffie dispender. Bij deze dispender kunt u zowel bekers, deksels als creamer en suikersticks opbergen.

Koffie dispender van de juiste kwaliteit

Onze koffie dispenders worden gemaakt van hoogwaardig materialen. U profiteert bij ons dan ook van uitstekende kwaliteit. Zo weet u zeker dat uw koffie dispender een lange tijd mee kan gaan. U profiteert naast een goede kwaliteit ook nog eens van een zeer nette prijs. Wij zijn namelijk de goedkoopste aanbieder van Nederland als het gaat om koffiebekers en accessoires. Zo weet u zeker dat u nooit te veel betaald.

Waarom uw koffie dispender bestellen bij ons in de webshop?

Hierboven hebben we al aangegeven dat u bij koffiebekers.nl profiteert van de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Maar er is meer! We hebben jarenlange ervaring als het gaat om koffiebekers en accessoires en kunnen u daarom van een goed advies voorzien. Schroom daarom ook niet om ons te bellen als u met vragen zit. Verder proberen we uw producten zo snel mogelijk bij u thuis te bezorgen. Besteld u voor 16:00 uur? Dan ontvangt u uw producten de volgende dag al in huis. U betaald daarnaast nooit voor uw verzending.