• Goedkoopste van Nederland

Neemt u uw koffie mee in de auto, op de fiets of in de trein, dan kan het nog best lastig zijn om niet te knoeien. Om te voorkomen dat er koffie over uw jas, over uw schoenen en/of over uw broek klotst kunt u een deksel op de beker doen. Door een koffiebeker deksel aan te schaffen heeft u geen last meer van geknoei.

Koffiebeker Deksel - 80mm - Zwart
vanaf €33,28 / 1000 stuks(Incl. BTW)
vanaf €27,50 / 1000 stuks(Excl. BTW)
€0,028 per stuk
Koffiebeker Deksel - 80mm - Wit
vanaf €47,80 / 1000 stuks(Incl. BTW)
vanaf €39,50 / 1000 stuks(Excl. BTW)
€0,04 per stuk
Koffiebeker Deksel - 90mm - Zwart
vanaf €47,80 / 1000 stuks(Incl. BTW)
vanaf €39,50 / 1000 stuks(Excl. BTW)
€0,04 per stuk
Koffiebeker Deksel - 90mm - Wit
vanaf €47,80 / 1000 stuks(Incl. BTW)
vanaf €39,50 / 1000 stuks(Excl. BTW)
€0,04 per stuk

Koffiebeker deksel: handig voor onderweg

Een koffiebeker deksel is voornamelijk handig voor onderweg. Gebruikt u de beker in de auto en moet u plotseling remmen, dan klotst de koffie in ieder geval niet over de rand heen. Zit u in de trein en schommelt het treinstel heen en weer dan komt de koffie niet op uw broek terecht. Zelfs als u op de fiets zit kunt u de koffiebeker met u meenemen. Door de handige deksel komt er zelfs geen koffie over de rand als u over een drempel fietst.

Koffiebeker deksels in verschillende maten

Onze koffiebeker deksels worden aangeboden in verschillende maten. Zo kunt u een koffiebeker deksel aanschaffen voor de kleinste kopjes koffie, maar ook voor grotere koppen van uw favoriete drank. Voor de liefhebbers van thee bieden we grote maten koffiebeker deksels aan. Deze deksels passen perfect op de grote bekers waar u een flinke hoeveelheid thee in kwijt kunt. Het maakt niet uit hoe u uw koffie het liefst drinkt en hoeveel koffie u wil drinken, want wij hebben voor iedereen de perfecte beker met een daarbij passende koffiebeker deksel. 

Bestel direct uw koffiebeker deksel

Bent u overtuigd van de voordelen van onze koffiebeker deksels? Bekijk dan het aanbod deksels in onze shop en bestel vandaag nog. Meer weten over ons assortiment? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Besteld u vandaag bij ons in de webshop? Dan heeft u uw producten morgen al in huis! U profiteert daarnaast altijd van een gratis verzending.