• Goedkoopste van Nederland

Op zoek naar creamersticks? Dan bent u bij Koffiebekers.nl goed! Wij hebben namelijk alles op het gebied van koffie en thee. Onze creamersticks bieden enkele belangrijkste voordelen ten opzichte van melkcupjes. Ze zijn namelijk beter voor het milieu dan melkcupjes, doordat ze van papier gemaakt worden en de cupjes vaak van plastic gemaakt zijn. Maak hieronder direct uw keuze en bestel vandaag nog!

Creamersticks / Koffiemelk sticks 2.5 gram/
vanaf €21,75 / 1000 stuks(Incl. BTW)
vanaf €19,95 / 1000 stuks(Excl. BTW)
€0,02 per stuk
Candarel sticks / Zoetstof
vanaf €21,26 / 500 stuks(Incl. BTW)
vanaf €19,50 / 500 stuks(Excl. BTW)
€0,039 per stuk

Creamersticks handiger dan een pakje koffiemelk

Creamersticks bieden verschillende voordelen ten opzichte van een pakje koffiemelk. Zo heeft een creamerstick doorgaans een luxere uitstraling dan een pak koffiemelk en gaan de sticks langer mee. Als het pak koffiemelk eenmaal geopend is moet deze binnen een bepaalde tijd op zijn. Daarbij beschikt niet iedere organisatie over een koelkast naast de koffieautomaat. Let op! De creamersticks gaan veel langer mee als u deze op een droge plek bewaart.

Lange houdbaarheid van creamersticks

Zoals hierboven al benoemd werd, hebben creamersticks een zeer lange houdbaarheid. Dit maakt de sticks zowel geschikt voor kleine organisaties als voor zeer grote organisaties. U heeft tevens de mogelijkheid de creamers in een handige dispenser te plaatsen. Door de dispenser in een droge en donkere ruimte te bewaren zullen de creamersticks niet snel bederven. Bij grote organisaties kunt u de dispenser als geheel naast de koffieautomaat plaatsen.

Meer weten over dit product? Mail ons vrijblijvend!

Wilt u meer weten over de producten die wij in ons assortiment voeren? Bent u bijvoorbeeld benieuwd naar de houdbaarheid van onze producten, of wilt u weten wat een normale hoeveelheid sticks is voor uw organisatie? Wij staan u graag geheel vrijblijvend te woord!