• Goedkoopste van Nederland

Wilt u meerdere koppen koffie in een keer kunnen verplaatsen, zonder dat de koffie uit de kopjes klotst? Maak gebruik van een koffietray! Een koffietray bevat meerdere gaten, waarin u de kopjes koffie kunt hangen.

Geen producten gevonden...

Welke koffietray kopen?

Er bestaan verschillende soorten koffie trays. Zo kennen we de kartonnen koffietray. Deze wordt vaak gebruikt op grote horeca evenementen. Ze zijn erg handig op te vouwen en uit te klappen. Deze kunnen na gebruik gewoon weggegooid worden. Daarnaast kennen we ook de plastic koffietray. Deze wordt vaak op kantoor gebruikt en is vaker te gebruiken. Vaak zit er in het midden nog een diepte, zodat je hier suiker en creamersticks in kunt plaatsen. 

Koffietray vaak stabieler dan een dienblad

Wellicht maakt u momenteel al gebruik van een dienblad om meerdere kopjes koffie te kunnen verplaatsen. Hoewel een dienblad vaak meer ruimte biedt dan een koffietray, is een dienblad aanzienlijk minder stabiel dan de tray. Door de verdikking aan de bovenzijde van de koffiebekers blijven deze erg stabiel in de tray hangen, zodat er geen koffie uit de koffiebekers klotst. Bij een dienblad gaan de koffiebekers al snel schuiven, waardoor de kans groot is dat een koffiebeker omvalt.

Meer weten over dit product? We helpen u graag!

Wilt u meer weten over de verschillende soorten producten die wij u aanbieden? Wij staan u graag geheel vrijblijvend te woord om al uw vragen over dit product te beantwoorden. Kijk bijvoorbeeld goed naar het verschil tussen een plastic en papieren koffietray.

Bestellen bij koffiebekers.nl

Wat zijn nu de voordelen als u producten bij ons in de webshop besteld? We zetten ze graag nog even voor u op een rijtje. 

Allereerst profiteert u altijd van de laagste prijs. We zijn namelijk de goedkoopste aanbieder van koffiebekers en accessoires in Nederland. Dit neemt niet weg dat onze producten van hoogstaande kwaliteit zijn. 

Verder betaald u bij ons nooit voor het verzenden van producten en ontvangt u uw producten de volgende dag al in huis als u voor 16:00 uur besteld.