• Goedkoopste van heel nederland

Veel mensen vinden het heerlijk om een kopje koffie te drinken in de ochtend, maar hebben hier eigenlijk geen tijd voor. Het zetten van een kopje koffie lukt nog wel, maar er is niet voldoende tijd meer om de koffie ook echt op te drinken. Om ervoor te zorgen dat u toch koffie kunt drinken in de ochtend en niet te laat komt op uw afspraak, kunt u gebruik maken van een koffiebeker to go. In deze beker neemt u uw koffie mee in de auto, op de fiets of in de trein, zodat u toch uw favoriete drankje kunt drinken.

Koffiebekers.nl
Koffiebekers Altijd Koffie 6.5oz / 177ml
vanaf €38,50 / 1000 stuks
€0,039 per stuk
Koffiebekers.nl
Koffiebekers Altijd Koffie 8oz / 237ml
vanaf €49,50 / 1000 stuks
€0,05 per stuk
Koffiebekers.nl
Witte Deksel voor Koffiebekers 8oz Altijd Koffie
vanaf €39,50 / 1000 stuks
€0,04 per stuk
Koffiebekers.nl
Koffiebekers Altijd Koffie 10oz / 296ml
vanaf €38,50 / 1000 stuks
€0,039 per stuk
Koffiebekers.nl
Koffiebekers Altijd Koffie 4oz / 118ml
vanaf €39,50 / 1000 stuks
€0,04 per stuk
Koffiebekers.nl
Zwarte Deksel voor Koffiebekers 8oz Altijd Koffie
vanaf €39,50 / 1000 stuks
€0,04 per stuk

Het gemak van een koffiebeker to go

Een koffiebeker to go is speciaal ontwikkeld om het onderweg drinken van koffie zo gemakkelijk mogelijk te maken. De beker heeft niet alleen een handige deksel, maar ligt ook lekker in de hand. Door het stevige materiaal van de beker komt er niet alleen minder warmte doorheen, maar gaat hij ook minder snel kapot. Het is een lichte beker die u eenvoudig met u meeneemt, zodat u altijd uw heerlijke kopje koffie kunt drinken. 

Verschillende soorten koffiebekers om mee te nemen

Wij bieden verschillende soorten koffiebekers aan die u met u mee kunt nemen. U kunt bijvoorbeeld een kleinere koffiebeker to go aanschaffen voor bijvoorbeeld de espresso drinkers onder ons, maar u kunt ook een grotere beker nemen voor een gewoon kopje koffie, een cappuccino of een kopje thee. Het maakt niet uit waar u uw koffiebeker voor wilt gebruiken en aan welke eisen de beker moet voldoen want wij hebben altijd de perfecte koffiebeker to go voor u in huis.

Vragen over de koffiebeker to go? Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over onze koffiebeker to go? Neem dan contact met ons op. Zo snel mogelijk een handige koffiebeker to go gebruiken? Plaats dan een bestelling in onze online shop en u heeft uw beker zo snel mogelijk in huis.