Heeft u suiker in uw koffie?
28 May 2021
Tja, het blijft een groot dilemma, koffie met of zonder suiker? Het is natuurlijk erg lekker maar kan het ook zonder dat lekkere suikerklontje of suikerstick? Lees het hier
Lees meer
10 belangrijke feiten over koffie
06 December 2020
Koffie is een van de meest geconsumeerde dranken ter wereld, maar de effecten ervan zijn nog steeds onderwerp van discussie. Mensen drinken koffie om mentale en fysieke vermoeidheid te verlichten en de mentale alertheid te verhogen. Er is onderzoek gedaan naar of koffie invloed heeft voor en tijdens seks. Matige doses cafeïne - het equivalent van twee koppen koffie - kan post-gymische spierpijn verminderen, zo bleek uit een kleine studie.
Lees meer
Gezondheidsvoordelen van koffie
29 November 2020
Jarenlang waarschuwden artsen mensen om koffie te vermijden omdat het het risico op hartziekten en stuntgroei zou kunnen verhogen. Maar het blijkt dat het niet echt de schuld is van de koffie. Deze onderzoeken hadden niet altijd controle over de vele andere factoren die een slechte gezondheid kunnen verklaren, zoals roken, drinken en een gebrek aan lichaamsbeweging. Als mensen die veel koffiedronken toevallig ook andere ongezonde gewoontes hebben...
Lees meer
6 antioxidanten in koffie waarvan je niet wist dat ze bestonden
22 November 2020
Iedereen wil goede koffie in zijn of haar koffiebeker. Een van de redenen daarvoor is dat koffie in potentie de grootste bron van antioxidantenmacht ter wereld is. De andere reden is, nou ja, omdat goede koffie verslavend is; op een goede manier. Hoewel onderzoekers nog steeds op weg zijn om dingen 100 procent te rechtvaardigen, kunnen antioxidanten eigenschappen in koffie helpen bij het verliezen van gewicht, het voorkomen van diabetes en het beschermen tegen sommige vormen van kanker.
Lees meer
Hoe maak je de perfecte kop koffie
08 November 2020
Een goed kopje koffie 's morgens kan de sfeer van de hele dag bepalen. Maar nu de cafés gesloten zijn, kan het zijn dat je niet kunt vertrouwen op een barista om je dagelijkse kopje koffie te serveren. Als dat het geval is, dan is het mogelijk dat je zelf een goed kopje wilt zetten.
Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »