• Goedkoopste van Nederland

Suikersticks bedrukken is de ultieme kans om uw merk net dat beetje extra kracht te geven. Veel bedrijven bieden namelijk blanco suikersticks aan, maar dit zien wij als een gemiste kans. U kunt het suiker dat u bij uw koffie serveert namelijk ook gebruiken als subtiel promotiemiddel, namelijk door hier een bedrukking naar keuze op te laten zetten. Wij leveren niet alleen hoogwaardige suikersticks van stevig papier, maar kunnen ook suikersticks bedrukken. 

Suikersticks met full colour bedrukking
vanaf €125,00 / 1000 stuks
€0,125 per stuk
Suikersticks bedrukken - per pallet 108.000 stuks
vanaf €9,95 / 1000 stuks
€0,01 per stuk

Suikersticks bedrukken, hoe werkt het?

Hierboven ziet u verschillende soorten suikersticks. U kunt zelf het gewenste product kiezen. Wanneer u op het product klikt, kunt het stylen naar eigen wens. Dit doet u door ons offerte formulier in te vullen. U kunt natuurlijk ook meerdere producten toevoegen aan uw winkelmandje. Wanneer u uw producten afrekent en/of het offerte formulier invult, gaan wij direct voor u aan de slag. We zullen uw suikersticks bedrukken met behulp van full colour HD technieken. Hierdoor profiteert u van de beste kwaliteit. U kunt al vanaf 500 stuks suikersticks bedrukken. 

Suikersticks bedrukken en in grote aantallen bestellen

Heeft u een grote hoeveelheid suikersticks nodig? Dan is dit bij ons ook mogelijk. Wij zijn namelijk in staat in grote oplage te leveren. 

Denkt u aan onze voordelen?

Laat uw suikersticks bedrukken door een expert en profiteer van vele voordelen! Als u bij ons besteld weet u zeker dat u nooit te veel betaald. Wij zijn namelijk de goedkoopste van Nederland. Daarnaast hoeft u bij ons nooit voor verzending te betalen. Ook kunnen we u voorzien van een gedegen advies. Wij hebben namelijk jarenlange ervaring in het bedrukken van producten en ook suikersticks bedrukken valt binnen onze expertise. 

Heeft u uw producten snel nodig? Ook dit is voor ons geen probleem. Bestel dan wel voor 16:00 uur want dan ontvangt u uw producten de volgende dag al in huis! Ook daarom besteld u natuurlijk bij koffiebekers.nl.