Koffiebekers.nl Koffiebeker Wit - 150ml - 6oz
Koffiebekers.nl Koffiebeker Wit - 150ml - 6oz

Koffiebeker Wit - 150ml - 6oz

Specificaties:

Koffiebeker Wit - 150ml / 6oz
Bekerformaat: 73 x 53 x 80 mm.
Materiaal: 230 grams papier + 18PE
Per 2.500 stuks in een doos.

De juiste beker voor de koffieautomaat

Het drinken van goede warme koffie wordt alleen maar beter wanneer deze gedronken kan worden uit een goed beker voor een koffieautomaat van hoge kwaliteit. Deze bekers houden je koffie extra lang warm door de goede isolatie. Daarnaast betekent dit dat je je beker van de koffieautomaat eenvoudig vast kunt houden, desondanks de warme drank waarmee deze gevuld is. De koffiebeker voor de koffieautomaat is eenvoudig via koffiebekers.nl te bestellen.

Bestel een kwalitatieve beker voor de koffieautomaat

Vaak wordt de beker voor de koffieautomaat maar één keer gebruikt. De kwaliteit van de beker dient echter nog wel van hoge kwaliteit te zijn, zodat er kan worden genoten van een goede koffie binnen je bedrijf, door je personeel of de klant. De witte koffiebeker is een beker voor de koffieautomaat die een bekerformaat van 73 x 53 x 80 heeft met een inhoud van 150 ml of 6 oz. Het materiaal waarmee deze beker voor de koffieautomaat wordt gemaakt is 230 gram papier met 18PE. Daarnaast worden deze witte koffiebekers per 2500 stuks in dozen verpakt.

Laat de beker voor de koffieautomaat bedrukken

Via koffiebekers.nl word je de mogelijkheid geboden om je beker voor de koffieautomaat te voorzien van een opdruk, waarmee je op een eenvoudige en goedkope manier reclame kunt maken voor je bedrijf. Zo kun je de beker voor de koffieautomaat laten voorzien van een bedrijfsslogan of een bedrijfslogo. Uiteraard kun je ook voor een andere pakkende tekst of afbeelding kiezen. Bij het bedrukken van de beker kun je kiezen uit één of meer verschillende kleuren. Wanneer je meer informatie wilt verschaffen of vragen hebt over de bedrukking van koffiebeker, kun je snel en eenvoudig contact opnemen door even te bellen.

Bestellen en leveren

Al je bestellingen zijn eenvoudig te betalen met het bekende iDeal, via een gewone bankoverschrijving of met Bancontact. Alle bestellingen die voor 16.00 uur geplaatst worden, worden de volgende dag bezorgd. Leveringen van boven de 75 euro zijn gratis.

Vanaf €99,99 / 2500 stuks
€0,04 per stuk
Ex BTW, incl. verzendkosten
  • Goedkoopste van heel nederland
  • Koffiebekers bedrukken vanaf 500 stuks
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Altijd gratis