• Goedkoopste van Nederland

IJs kan geserveerd worden in een hoorntje, maar het is ook mogelijk om ijs te serveren in een ijsbeker. Een ijsbeker is een kartonnen beker die speciaal ontwikkeld is voor het serveren van softijs en Italiaans ijs. De bekers worden geleverd in verschillende formaten, zodat zowel grote als kleine porties ijs in de ijsbekers geserveerd kunnen worden. Bekijk hieronder ons aanbod.

Geen producten gevonden...

ijsbekers van Karton voor alle soorten ijs

De ijsbekers die wij voor u kunnen bedrukken, zijn volledig vochtbestendig. Dit betekent dat de bekers door het serveren van ijs niet zacht worden en/of stukjes papier los gaan laten, maar uitermate geschikt zijn voor het serveren van verschillende soorten ijs. Denk hierbij aan softijs, maar ook aan Italiaans ijs in kleine bolletjes.

IJsbekers in verschillende formaten

Wij begrijpen dat iedereen andere eisen en verwachtingen heeft bij het aanschaffen van bekers om ijs in te serveren. Daarom bieden wij geen standaard formaat beker aan, maar kunt u uit verschillende formaten kiezen bij het aanschaffen van uw eigen bekers. Denk hierbij aan het kleine formaat van 150 milliliter, maar ook aan de formaten 200 milliliter, 300 milliliter en zelfs 400 milliliter. Ook voor het serveren van grote porties ijs kunt u dus gebruik maken van onze ijsbekers.

IJs in mooie bekers serveren? Laat uw bekers bedrukken

Wilt u uw ijs in mooie bekers serveren? Schaf dan niet zomaar bekers aan om uw ijs in te doen, maar laat uw eigen ijsbekers bedrukken. Meer weten over het bedrukken van ijsbekers? Neem dan contact met ons op, zodat wij al uw vragen kunnen beantwoorden. Direct een bestelling plaatsen? Kies dan het juiste formaat beker in onze online shop en laat deze beker door onze medewerkers bedrukken met een afbeelding of tekst naar keuze.