Koffiebekers.nl Koffiebeker / Automaat beker Scotty
Koffiebekers.nl Koffiebeker / Automaat beker Scotty

Koffiebeker / Automaat beker Scotty

De Scotty koffiebeker van 180ml is speciaal ontwikkeld voor het drinken van koffie die uit de koffieautomaat in het bedrijfspand komt. Dit product wordt daarom ook wel een automaat beker genoemd. 

Productspecificaties

De Scotty koffiebeker / automaatbeker van 180ml is een hoogwaardige koffiebeker die in de koffieautomaat op het werk gebruikt kan worden. De koffiebeker heeft een inhoud van 180 milliliter en is geschikt voor het serveren van verschillende soorten koffie.

Automaat koffiebeker Scotty: ook met minder inhoud

Zoekt u een koffiebeker met iets minder inhoud dan 180 milliliter? Dan kunt u ook bij ons terecht. Wij bieden exact dezelfde koffiebeker als de Scotty koffiebeker / automaatbeker van 180ml namelijk ook aan met een inhoud van 150 milliliter. Het is ook mogelijk om beide formaten koffiebekers te bestellen, zodat uw medewerkers zowel een klein kopje koffie als een groot kopje koffie kunnen drinken uit de koffieautomaat op het werk.

Meer weten? Neem contact op

Heeft u vragen over onze automaat koffiebekers? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen al uw vragen over deze hoogwaardige koffiebekers beantwoorden en u eventueel direct helpen met het plaatsen van een bestelling in onze online shop.

Vanaf €39,25 / 2500 stuks
€0,016 per stuk
Ex BTW, incl. verzendkosten
Grotere aantallen? Korting:
Koop 3 dozen van 2500 stuks voor €37,50 per doos
  • Goedkoopste van heel nederland
  • Koffiebekers bedrukken vanaf 500 stuks
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Altijd gratis